Luke van Essen

Consultant

Mijn curriculum is zeer divers en spreidt zich over branches als automotive, non-profit en IT. De verbinding ligt echter in de vrijheid en creativiteit binnen de organisaties waar ik voor gewerkt heb en mijn functies. Ik heb mij hierin veelal bezig gehouden met applicatiebeheer en procesoptimalisatie. Deze ervaringen ga ik gebruiken om als consultant werkende oplossingen te bedenken die de behoeften van verschillende stakeholders vervullen. Dit benader ik vanuit mijn opleiding in Business Management en mijn persoonlijke streven naar efficiency.

Mijn aanpak is analytisch, bedachtzaam, iteratief en coöperatief en wordt gekenmerkt door mijn oog voor detail en de ambitie om een volledig (en) geïntegreerd resultaat te behalen. Concreet vertaalt zich dit in veel kennis op het gebied van documentbeheer, (software) automatisering en de strategische én operationele aspecten van bedrijfskunde.

Naast deze professionele aspecten van mijn carrière probeer ik zelf zoveel mogelijk te leren van verschillende mensen, organisaties, landen en culturen.

Contact

T: +31(0)6- 52 07 75 95
E: l.vanessen@forque.nl