Maico Hulst

Salarisconsultant

Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan werken bij een accountantskantoor als assistent accountant. Bij een interne vacature ben ik via de financiële administratie terechtgekomen op de afdeling salarisadministratie.

Ik ben bekend met salarisadministratie in de breedste zin van het woord: van verlonen tot adviseren op het gebied van subsidies, procesoptimalisatie en eigen risicodragerschap WGA/ZW. Mijn branche kennis ligt voornamelijk binnen de automotive, onderwijs en het MKB.

Door mijn ervaring de afgelopen jaren wat betreft pay-roll kan ik een goed beeld schetsen van de mogelijkheden en kansen voor organisaties.

Als salarisadministratie specialist verzorg ik op locatie en op afstand de personeels- en salarisadministratie voor diverse klanten. Ik ben het aanspreekpunt voor deze klanten en heb een adviserende rol inzake wet- en regelgeving. Als salarisexpert ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de continu veranderende wet- en regelgeving. Dagelijks werk ik met AFAS Software en kan ik organisaties van dienst zijn met vragen over optimalisatie van pay-roll processen.

Mensen uit mijn omgeving typeren mij als iemand die vastberaden is, analytisch, meedenkend en sociaal.

Bekijk hier de rest van ons team.

Contact

T: +31(0)6- 41 21 84 82
E: m.hulst@forque.nl