Maike Pil

“Samenwerken en plezier staan altijd centraal”

Maike Pil

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 18588471
E: m.pil@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • ERP

Maike Pil

Businessconsultant

Ik ben een sociaal, enthousiast en gedreven persoon met veel doorzettingsvermogen. Iemand die een uitdaging niet snel uit de weg gaat. Daarnaast beschik ik over een analytisch denkvermogen, een objectief beoordelingsvermogen, sterk time-management en ben ik een oplossingsgerichte denker.

Na vijf jaar werkervaring in de Supply Chain was het tijd voor een kijkje in een andere keuken. Ik ben erg leergierig en daardoor altijd bezig om mezelf te ontwikkelen en kennis op te doen. In mijn rol als consultant kan ik mij, door mijn ervaring op het gebied van Supply Chain, goed verplaatsen in de klant. In het proces zal ik daardoor altijd het praktische aspect voor ogen houden. Daarnaast vind ik het belangrijk om nauw samen te werken met de klanten, want samen bereik je meer dan alleen.

“Elke wijze uil begon als uilskuiken”

In mijn vrije tijd ben ik een gedreven ondernemer. Samen met mijn partner ben ik in 2020 een webshop gestart waar we decoratie voor in huis verkopen. Dit is voor mij een leerzame ervaring en ik haal hier veel plezier uit. Daarnaast volleybal ik en coach ik een team. Ook vind ik het heerlijk om in het weekend een stuk te wandelen met mijn hond. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame samenwerking!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.