Manon Scheurink

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: m.scheurink@forque.nl

Specialiteiten

  • Taal
  • Content
  • WordPress
  • HTML/CSS

Manon Scheurink

Content en Campagne Marketeer

Enthousiast, leergierig en kritisch: zo zou ik mezelf denk ik omschrijven. Als taalnazi in hart en nieren – zoals ik het zelf noem – zorg ik altijd voor mooie en correcte teksten. Als Content en Campagne Marketeer komt dit gevoel voor taal goed van pas!

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”

Communicatie is iets wat mij altijd bezig heeft gehouden. Tijdens mijn studie Bedrijfscommunicatie ben ik erachter gekomen dat ik het samenbrengen van communicatie en IT interessant vind. Het verenigen van deze twee werelden kan een uitdagende klus zijn, maar dat maakt het júist zo boeiend.

Na mijn studie heb ik bij verschillende IT-bedrijven ervaring opgedaan. Ik heb geleerd om me te verplaatsen in de doelgroep en hoe je met de juiste inzet van communicatie en content elke doelgroep kunt enthousiasmeren of overtuigen. Ik probeer altijd net dat éne stapje verder te denken en erachter te komen ‘what makes someone tick’.

Ik vind het leuk om met veel verschillende mensen om te gaan zodat je van elkaar kunt leren, maar elkaar ook kunt aanvullen. Ook in mijn vrije tijd leer ik graag nieuwe dingen. Ik houd van koken en bakken en probeer graag nieuwe recepten uit. Daarnaast ben ik sinds dit jaar gaan softballen en ik houd van gezelligheid met vrienden en familie.

Jij wil er toch ook relaxed bij zitten? Klik op de knop hieronder en kom te weten hoe jij dit ook kunt:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.