Chat with us, powered by LiveChat

Mark Meulekamp

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: m.meulekamp@forque.nl

Specialiteiten

  • Forque Apps
  • AFAS connectoren
  • Procesoptimalisatie
  • Angular, C# en .NET

Mark Meulekamp

Technisch Businessconsultant

Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij meerdere bedrijven ervaring opgedaan als ontwikkelaar. Zo heb ik onder andere meegewerkt aan volledig geautomatiseerde webshops. Bij een groot schoonmaakbedrijf heb ik eerst als ontwikkelaar en later als applicatie-architect software gemaakt om bedrijfsprocessen te ondersteunen en verbeteren. Veel van deze applicaties werden in het veld gebruikt op een iPad. Ook heb ik hier een compleet nieuwe Microsoft Dynamics CRM-omgeving opgezet en ingericht.

Mijn kracht ligt in het naar boven halen van de vraag achter de vraag. Je kunt heel veel met systemen als AFAS, maar je moet wel weten wat je ermee wil en het op de juiste manier inrichten. Ik luister goed naar de klant en vraag veel door, zodat ik ervoor kan zorgen dat medewerkers goed met het systeem kunnen werken. Ik laat zien dat er handiger en sneller met een systeem kan worden gewerkt als het adequaat is ingericht. Met een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Nieuwe koppelingen die ik voor Forque ontwikkel zijn dankzij de cloud beter schaalbaar en ik kan ze voor de klant makkelijker managen en monitoren.

“Alles kan kapot”

Ik geloof dat je samen met je team het meeste bereikt. Door elkaars krachten en enthousiasme te bundelen kun je samen de meest complexe problemen oplossen. Mijn oog voor detail, maar ook mijn zicht op het grotere geheel dragen hier binnen het Developmentteam aan bij. Hoe ingewikkelder het probleem, hoe meer ik mijn tanden erin wil zetten om het op te lossen. Veranderingen ga ik niet uit de weg, want deze zijn nodig voor innovatie. Zowel mijn collega’s als klanten hebben aan mij daarnaast altijd een luisterend oor en eerlijk advies.

In mijn vrije tijd maak ik graag meubels van hardhout in mijn eigen werkplaats. Deze hobby is ontstaan doordat ik vroeger in een meubelzaak heb gewerkt. Mijn oog voor detail komt hierbij goed van pas en net als bij Forque staat kwaliteit voorop.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.