Marlies Korenblek

“Ik bijt me vast in een casus en zoek alles tot op de bodem uit”

Marlies 450x380

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: m.korenblek@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS HRM/Payroll

Marlies Korenblek

Businessconsultant

Vanuit mijn master Organizational Design and Development weet ik hoe belangrijk het is om als organisatie in beweging te blijven. Ik krijg er dan ook energie van om organisaties te helpen om het beste uit zichzelf naar boven te halen en te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door mijn analytische vermogen in te zetten en kritische vragen te stellen om zo de vraag achter de vraag te achterhalen en deze op te lossen. Ik vind het leuk om me in een casus vast te bijten en alles tot op de bodem uit te zoeken, om vervolgens de situatie waar mogelijk te kunnen verbeteren.

“Er bestaan geen problemen, enkel uitdagingen”

Mijn achtergrond in de ontwikkeling van organisaties helpt mij in mijn rol als businessconsultant. Doordat ik weet hoe ik met veranderingen om moet gaan, kan ik het inrichten en optimaliseren van processen goed faciliteren.

Samenwerken vind ik erg belangrijk, door betrokken te blijven en goed te overleggen blijft iedereen scherp en kun je samen meer bereiken dan alleen. Eerlijkheid en openheid zijn hierin natuurlijk van belang; dat is de basis voor een goede samenwerking!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.