Marsha Scholten

“Ik hoop collega’s meer inzicht te geven in wie ze zijn”

Marsha Scholten

Contact

T: +31(0)85- 52 733 490
M: +31(0)6- 47312670
E: m.scholten@forque.nl

Specialiteiten 

  •  Coaching

  •  Training

  •  HR

Marsha Scholten

Coach – HR Manager

“Geloof niet alles wat je denkt”, vind ik een mooi uitgangspunt. Het schijnt dat je 50.000 gedachten per dag hebt. Deze gedachten zijn niet allemaal waarheid; je kunt het immers ook mis hebben. Onze gedachten sturen wel onze emoties en ons gedrag. Goede reden om hier regelmatig kritisch bij stil te staan, toch?

De afgelopen 8 jaar heb ik als coach en trainer gewerkt. Tegenwoordig gebruik ik vaak technieken uit NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en hierin ben ik me nog verder aan het specialiseren. Mijn open persoonlijkheid maakt me een toegankelijke gesprekspartner. Door goed te luisteren, kom ik snel tot de kern en door mijn persoonlijke, warme benadering voelen mensen zich op hun gemak bij me.

Door mensen meer inzicht in zichzelf te geven, help ik ze met het vergroten van hun persoonlijke en professionele effectiviteit. Meer inzicht in jezelf levert vaak ook meer inzicht in de ander op. Hierdoor ben je beter in staat zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Dit draagt bij aan prettige communicatie en samenwerking.

“Geloof niet alles wat je denkt.”

Binnen Forque houd ik mij voornamelijk bezig met het coachen en trainen van medewerkers. De kernwaarden van Forque zijn kwaliteit, ontwikkeling en plezier. Door middel van coaching & training draag ik vooral bij aan de kernwaarden van Forque ‘ontwikkeling’ en ‘plezier’.

In mijn vrije tijd haal ik ontspanning uit lezen, koken en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het ideale weekend bestaat voor mij uit een mix van quality time met mijn dierbaren en tijd alleen.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.