Matthijs de Haan

“Ik vertrouw op mijn analytisch en empathisch vermogen”

Contact

T: +31 (0)6- 46 82 77 44
E: m.dehaan@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • Procesoptimalisatie

Matthijs de Haan

Senior businessconsultant

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Forque. Ik heb het bedrijf in de loop van de jaren sterk zien groeien en ben er trots op dat ik daar, samen met mijn collega’s, een aandeel in heb. Ik ben begonnen met het opzetten van ons klantportaal en de supportafdeling en ben vanuit daar in fulltime consultancy gerold. Een logisch en geambieerd vervolg. Door de grote diversiteit in klanten en vele ervaringen blijft mijn kennis alsmaar groeien.

Ik krijg energie van het laten slagen van eigen bedachte oplossingen en het vertalen van de klantwens naar een werkend, logisch proces. Het is belangrijk om de vraag achter de vraag te zoeken. Daarbij vertrouw ik graag om mijn analytisch en empathisch vermogen.

“Live and Learn.”

Ik ben er altijd op gebrand een goede oplossing te verzorgen en bijt me erin vast, ook als het niet van een leien dakje gaat. Mijn aanpak is serieus en integer waarbij ik probeer om samen met de klant snel op dezelfde lijn te komen. Een goede samenwerking geeft de beste resultaten.

Als AFAS Expert beschik ik over een brede kennis van het pakket die goed van pas komt bij het behandelen van uiteenlopende vraagstukken die wij van diverse klanten ontvangen. Ik breng huidige en gewenste processen in kaart zodat verbeteringen en nieuwe werkwijzen goed te begrijpen zijn.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.