Matthijs de Haan

Consultant

Krachten bundelen om samen voor verbetering te zorgen, dat is wat ik belangrijk vind! Om de best mogelijke vertaling te maken van een wens naar een verbeterd proces is openstaan voor vernieuwing, kennis opdoen en delen en putten uit ervaring onmisbaar.

Ik ben sinds 2014 actief voor Forque waar ik me vooral bezighoud met procesoptimalisatie, AFAS-inrichting en ondersteuning, het Forque klantportaal en de supportafdeling. Als consultant heb ik contact met diverse klanten die onder andere via onze supportafdeling met uiteenlopende vragen komen.

Door mijn forensische en klinisch-chemische achtergrond heb ik mijn analytisch vermogen sterk ontwikkeld en werk ik nauwkeurig en integer. Ik geloof er in dat je door vooral de details te bespreken tot de beste resultaten komt en deins er zeker niet voor terug om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Als AFAS Expert beschik ik over een brede kennis van het pakket die goed van pas komt bij het behandelen van uiteenlopende vraagstukken die wij van diverse klanten ontvangen.

Mavim Expert

Als MAVIM expert breng ik huidige en de gewenste processen in kaart zodat verbeteringen en nieuwe werkwijzen goed te begrijpen zijn.

Procesoptimalisatie

Lees meer

Interimdiensten

Lees meer

Contact

T: +31 (0)6- 46 82 77 44
E: m.dehaan@forque.nl

Klanten