Matthijs Oude Vrielink

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 38 32 34 19
E: m.oudevrielink@forque.nl

Specialiteit

  • AFAS Profit
  • HRM

Matthijs Oude Vrielink

Businessconsultant

Na het afstuderen en een lange reis door Australië te hebben gemaakt, ben ik in dienst gekomen bij Forque. Hier maak ik deel uit van het toffe HRM-team. Door mijn studie Bedrijfskunde Management, Economie en Recht (MER) heb ik een brede bedrijfskundige scope ontwikkeld. Als Businessconsultant kan ik mijn favoriete aspecten HRM en het analyseren van processen combineren. Dit zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme aan de slag ga met verschillende vraagstukken. Door een Master Corporate Communication heb ik mijn analytische blik verder ontwikkeld én heb ik geleerd hoe ik bedrijven kan adviseren.

“Een uitdaging is het begin van een oplossing”

Met mijn analytisch vermogen zoek ik naar de specifieke behoefte door gerichte vragen te stellen, te adviseren én samen te werken. Ik kijk ernaar uit om samen met klanten tot positieve resultaten te komen. Om processen efficiënter te laten verlopen waardoor de klantbehoefte wordt vervuld.

Bovenal ben ik iemand die houdt van ontdekken en leren. Bij Forque krijg ik hier de kans en alle ruimte voor. Vooral door samen te werken met enthousiaste collega’s. Daarnaast ben ik dol op lekker eten, sport (voetbal in het bijzonder) en reizen. 

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Businessconsultant nodig op afstand? Geen probleem!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.