Matthijs Pool

“Ontwikkelen is de sleutel voor een succesvol voortbestaan van ondernemingen en organisaties”

Contact

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: m.pool@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • Power BI
  • Procesoptimalisatie
  • Financial / Controlling

Matthijs Pool

Directeur – Partner

Na ruim 10 jaren werkzaam te zijn geweest in de accountancy heb ik in 2006 besloten om samen met Sybren Westerink een eigen organisatie- en adviesbureau op te zetten. Een bureau dat opereert op het gebied van financiën, verandering in organisaties, strategie en ICT. Als ondernemers zetten wij dagelijks onze eigen ervaringen in ten behoeve van onze klanten. Maar zelf zijn we ook continu bezig met het ontwikkelen en verder professionaliseren van onze eigen organisatie.

Als financieel expert word ik geboeid door cijfers. Wat en wie zit er achter de cijfers, of welke organisatie? Wat drijft hen en hoe komt dat in de cijfers tot uitdrukking? Mijn ervaring als registeraccountant komt hierbij goed van pas als ik word gevraagd om bedrijven en organisaties op het gebied van bedrijfsvoering en control te adviseren.

“Ontwikkelen is een must.”

Met mijn kennis als adviseur, opgedaan in het midden- en kleinbedrijf heb ik gezien dat ‘ontwikkelen’ de sleutel is voor een succesvol voortbestaan van ondernemingen en organisaties. Ik ben iemand die kwaliteit prefereert boven kwantiteit. Mijn sensitieve kant heb ik sterk ontwikkeld door de mate waarin ik heb gewerkt met verschillende organisaties en mensen, maar ook met diverse niveaus en achtergronden.

Klanten écht verder helpen geeft me enorm veel energie. Het proces analyseren en verbeteren, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Net dat stapje extra zetten, waardoor de klantverwachting wordt overtroffen. Ja, dat is mijn drive!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id=”1875″]