Michelle Rodijk

“Op nuchtere wijze en met een enthousiaste, open blik ga ik graag een uitdaging aan”

Michelle Rodijk

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 48 020 942
E: m.rodijk@forque.nl

Specialiteit

  • AFAS Profit

Michelle Rodijk

Projectmanager – Teammanager ERP

De drang om continu te verbeteren, processen te optimaliseren en daarbij altijd mogelijkheden te zien is iets wat mij van nature goed afgaat. Om die reden heb ik na mijn studie Forensisch Onderzoek besloten om een master Educational Science & Technology met als specialisatie Human Resource Development te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest in de ICT-sector. Ook ben ik bekend met bedrijfsprocessen van ziekenhuizen, techbedrijven en productiebedrijven.

”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Op nuchtere wijze en met een enthousiaste, open blik ga ik graag een uitdaging aan. Door mijn achtergrond ben ik analytisch ingesteld, maar verlies daarbij de praktijk niet uit het oog. In mijn werk vind ik het persoonlijke aspect erg belangrijk. Binnen het team van Forque voel ik mij dan ook helemaal thuis. Hard werken wanneer er gewerkt moet worden, en feesten wanneer er gefeest kan worden. Dat is helemaal mijn ding.

Ik vind de afwisseling en zelfstandigheid fijne aspecten van mijn werk als projectmanager/teammanager. De vele verschillende soorten organisaties, bedrijfsculturen en creatieve individuen die ik daarbij tegenkom, is wat het voor mij interessant maakt.

Ik hoop veel mooie oplossingen te maken en ik kijk uit naar fijne samenwerkingen.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.