Multinal Group

Multinal is dé chemisch technisch dienstverlener voor oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. Zij weten wat er komt kijken bij het behandelen van metalen of kunststof oppervlakken in haar fabrieken of het industrieel reinigen op locatie. Multinal adviseert over oppervlaktebehandeling of reiniging, dit kan immers ingrijpende gevolgen hebben voor de levensduur van een product, productieproces of voor procesinstallaties.

Verschillende administraties
Multinal maakt al sinds 2013 gebruik van AFAS Software. Multinal Group verzorgt haar dienstverlening internationaal en nationaal en heeft vestigingen in Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand, Maassluis en Vlaardingen. Een goede en op elkaar aansluitende administratie op het gebied van productie, personeelsadministratie, verkoop en financiën is dan ook zeer relevant. AFAS Software helpt hen daarbij.

Tijd voor verandering
Lenie vertelt: “Via onze inkoopafdeling kwamen we in gesprek met Arne Bakker, consultant bij Forque. Onze huidige tijdregistratie had zijn beste tijd gehad en sloot niet goed meer aan bij onze administratie. Veel tijdregistratie systemen zijn complex, duur en uitgebreid. Terwijl wij maar simpel op zoek waren naar een systeem dat de gewerkte tijd vastlegt op een overzichtelijke manier, die past bij ons werkproces en administratie.

Vooral simpel
“TimeKeeper van Forque is een goede oplossing voor onze tijdregistratie. Voordeel is dat het simpel in gebruik is. Door de integratie met AFAS Profit zijn de verwerkte uren direct beschikbaar voor payroll en na akkoord van de leidinggevende worden CAO-parameters voor bijvoorbeeld overwerk en verschoven uren automatisch verwerkt. En alle gegevens zijn direct digitaal in plaats van nog handgeschreven urenbriefjes die ingevoerd moeten worden. De opbrengst van het gebruik van TimeKeeper is dat we vooral meer inzicht hebben gekregen en flinke tijdwinst hebben behaald. De verandering ansich vergt wat tijd, zo gaat dat met werkprocessen die je na verloop van tijd aanpast. Fijn hierbij is dat we met elkaar, alle gebruikers in gesprek zijn en verbeteringen adequaat doorgevoerd worden.”

Lenie Scholte-Aalbes, Human Resource Manager: “Onze ervaring met TimeKeeper is zeer positief. Ik kan het een ieder aanraden die op een eenvoudige manier de urenregistratie wil bijhouden. Hij doet wat ie moet doen, dat is gewoon fijn.   

Forque apps

 

Arne Bakker

Arne Bakker

Projectmanager

Contact

T: +31 (0)6 – 52 36 71 08
E: a.bakker@forque.nl