Nico Komen

In een wereld van automatisering en digitalisering is verandering een constante factor”

Portret Nico Komen

Contact

T: +31(0)85- 52 733 490
M: +31(0)6 51 75 53 44
E: n.komen@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS ERP Software

  • Business Intelligence

  • HRM

  • Payroll

  • e-HRM

  • Competentiemanagement

  • Workflow- en Documentmanagement

  • CRM

  • Financieel

  • Projecten en Uren

Nico Komen

Salesmanager

Ik krijg energie van mensen en organisaties in hun kracht zetten. Om dat te doen moet je elkaar begrijpen; daar begint alles mee. Ik ben leergierig, doelgericht en een doorzetter. Ik werk graag met mensen samen, ben ondernemend en kijk altijd naar de lange termijn. Noem mij een verbinder, met een nuchtere aanpak.

Ruim 23 jaar geleden begon ik mijn carrière op commercieel vlak binnen de IT. Ik werkte 15 jaar bij AFAS Software als Accountmanager en Salesmanager en daarna nog eens 3 jaar als Commercieel Directeur bij een AFAS Consultancy Partner. Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht ben ik 5 jaar accountmanager geweest, voornamelijk op het gebied van Tijdregistratie, Planning en Toegangscontrole.

In mijn vrije tijd ga ik graag met m’n gezin naar het strand en de duinen aan de Noordzee. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen en te schaatsen in de winter. Vorig jaar heb ik nog de Weissensee tocht van 200 km geschaatst. Verder luister ik graag naar muziek en bezoek ik graag live concerten. Daarnaast ben ik een liefhebber van kunst. Ook (verre) reizen maken en genieten van eten en drinken vind ik heerlijk.

“Alles wat je aandacht geeft groeit”

Ik verbind systeem, proces en mens en adviseer over deze keuzes. Door mijn IT-ervaring en achtergrond in de bedrijfskunde ligt hier mijn kracht. In een wereld van automatisering en digitalisering is verandering een constante factor. Businessmodellen zijn onderhevig aan verandering en wie zich het beste aanpast is het meest succesvol en toonaangevend. Een gedegen bedrijfsvoering, procesbeheer en bijbehorende procesoptimalisatie is in mijn ogen van groot belang. Sterker nog: dit verhoogd het aanpassingsvermogen van een organisatie en stimuleert snellere besluitvorming en minder ruis in de communicatie. Mijn ervaring is dat deze bedrijven meer waarde hechten aan de kennis en inbreng van medewerkers. Daar spring ik ‘s morgens mijn bed voor uit.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.