Niek Lentferink

“Door de juiste vragen te stellen, wordt het veranderingstraject een behapbare scope”

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 39 00 77 18
E: n.lentferink@forque.nl

Specialiteit

  • AFAS Profit
  • Procesoptimalisatie
  • Ordermanagement

Niek Lentferink

Businessconsultant

Ik heb als key-user van diverse ERP-/CRM-omgevingen voor verschillende commerciële organisaties kennis en ervaring opgedaan. Vanuit deze rol heb ik gemerkt dat verandering binnen een organisatie bij medewerkers voor stress en onbegrip kan zorgen.

Zowel de visie van Forque als mijn eigen visie komen op dit gebied samen. Om  veranderstress maximaal te verminderen is het van belang de eindgebruikers bij het traject te betrekken. Door een actieve samenwerking ontstaat draagvlak, wordt kennis gedeeld en vergroot je de kans dat knelpunten en valkuilen in een vroeg stadium getackeld worden. Door de juiste vragen te stellen wordt het veranderingstraject een behapbare scope. En is er voor elk vraagstuk een oplossing of best practice te vinden.

“Het begrijpen van een vraag is het halve antwoord”

Een perfecte dag voor mij is wanneer er, in samenwerking met de opdrachtgever, resultaat is behaald. Mijn streven is dat aan het einde van de dag de resultaten en de roadmap naar het einddoel voor alle betrokkenen helder zijn

Ik ben iemand die graag leert door te doen. Een hoge ‘fun’ factor en begrip voor elkaar vind ik erg belangrijk. Naast m’n werk trek ik er graag met mijn gezin op uit of spreek gezellig wat af met vrienden. Verder kijk ik graag een potje voetbal, luister muziek of pak de gitaar. Ik sport twee keer per week om m’n energy level op peil te houden.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.