Niels Rikkink

Senior Consultant

Als je niet weet wat je wilt, maakt het ook niet uit wat je doet. Daarom is in mijn ogen een goede analyse bij aanvang van ieder project en het in kaart brengen van de wensen van de klant, de basis voor het optimaliseren van ieder bedrijfsproces. Dit is een werkwijze die ik graag hanteer, omdat het enerzijds overzicht geeft en anderzijds duidelijkheid schept over wat iedere, unieke klant belangrijk vindt. Een eindresultaat waar de klant echt iets aan heeft, daar word ik enthousiast van en voel ik mij verantwoordelijk voor. Mijn persoonlijkheid typeert zich als gedreven, analytisch ingesteld, betrokken en sociaal.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met business software op het gebied van Payroll en HR. Daarbij heb ik organisaties uit verschillende branches geadviseerd over en begeleid bij de processen op dit vlak. Door het dagelijkse contact met klanten heb ik een goed beeld van de praktijk en weet ik waar bij deze organisaties de kansen en mogelijkheden liggen. NIPRA_RSaMijn vakkennis houd ik up-to-date via het NIPRA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Als geregistreerd Salarisadministrateur (RSa) heb ik aansluiting bij NIPRA geregistreerde Payroll professionals en organisaties.

afas_expertAls AFAS Expert ondersteun ik organisaties graag bij het bij het implementeren en optimaliseren van hun administraties op het gebied van HRM en Payroll.

Mavim Expert Als MAVIM Expert analyseer ik bedrijfsprocessen. Aan hand van een duidelijke procesanalyse krijgen organisaties inzicht en overzicht en ontstaat een helder beeld over de gewenste en/of noodzakelijke veranderingen en verbetertrajecten.

Procesoptimalisatie

Interimdiensten

Contact

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: n.rikkink@forque.nl