Niels Rikkink

“Een eindresultaat waar de klant echt iets aan heeft, daar word ik enthousiast van”

Contact

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: n.rikkink@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Procesoptimalisatie

Niels Rikkink

Projectmanager

Als je niet weet wat je wilt, maakt het ook niet uit wat je doet. Daarom is in mijn ogen een goede analyse bij aanvang van ieder project en het in kaart brengen van de wensen van de klant, de basis voor het optimaliseren van ieder bedrijfsproces. Dit is een werkwijze die ik graag hanteer, omdat het enerzijds overzicht geeft en anderzijds duidelijkheid schept over wat iedere, unieke klant belangrijk vindt. Een eindresultaat waar de klant echt iets aan heeft, daar word ik enthousiast van en voel ik mij verantwoordelijk voor. Mijn persoonlijkheid typeert zich als gedreven, analytisch ingesteld, betrokken en sociaal.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met business software op het gebied van Payroll en HR. Daarbij heb ik organisaties uit verschillende branches geadviseerd over en begeleid bij de processen op dit vlak. Door het dagelijkse contact met klanten heb ik een goed beeld van de praktijk en weet ik waar bij deze organisaties de kansen en mogelijkheden liggen. Mijn vakkennis houd ik up-to-date via het NIPRA, het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting. Als geregistreerd Salarisadministrateur (RSa) heb ik aansluiting bij NIPRA geregistreerde Payroll professionals en organisaties.

“ Een doel zonder plan is slechts een wens.”

Als AFAS Expert ondersteun ik organisaties graag bij het implementeren en optimaliseren van hun administraties op het gebied van HRM/Payroll. Daarnaast analyseer ik bedrijfsprocessen. Aan hand van een duidelijke procesanalyse krijgen organisaties inzicht en overzicht en ontstaat een helder beeld over de gewenste en/of noodzakelijke veranderingen en verbetertrajecten.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id=”1875″]