Noël Pepermans

“Entrepreneur, leergierig, doorzetter en altijd gefocust op de korte- en langetermijndoelstellingen”

Contact

T: +31 (0)6- 34 73 75 42
E: n.pepermans@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit ERP
  • AFAS Profit HRM/Payroll
  • Power BI
  • Koppelingen
  • Partneroplossingen
  • Maatwerkoplossingen
  • Procesoptimalisatie

Noël Pepermans

Salesmanager – Partner

Entrepreneur, leergierig, doorzetter en altijd gefocust op de korte- en langetermijndoelstellingen. Dat is hoe ik me de afgelopen jaren heb ontwikkeld als consultant (twee jaar) en als accountmanager (ruim 7 jaar) bij AFAS Software.

Mijn kracht ligt voornamelijk in het adviseren van organisaties op het gebied van procesbeheer en procesoptimalisatie, waarbij mijn focus ligt op een waardevolle klantrelatie. De kennis die ik heb vergaard over diverse branches is heel divers: ICT & telecom, service & onderhoudsbedrijven, groothandel, productiebedrijven food en non-food, overheid (sociale werkplaatsen) en retailorganisaties.

 “Je kunt de windrichting niet veranderen maar wel de stand van je zeilen!”

Als ik kijk naar de markt dan zie ik in de afgelopen jaren een grote beweging van maatwerk naar standaard waarbij ‘Best of Breed’ en ‘Integratie’ centraal staan. Het is nu immers onmogelijk om invulling te vinden op alle fronten, in één applicatie. Mogelijkheden zijn er altijd. Ik zeg daarom: “Je kunt de windrichting niet veranderen maar wel de stand van je zeilen!”

Mijn expertise ligt in het analyseren van de processen en daar het juiste advies bij te geven. Ben je op zoek naar iemand met kennis van processen, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.