Chat with us, powered by LiveChat

Özge Dündar

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 39 00 85 43
E: o.dundar@forque.nl

Specialiteit

  • AFAS Profit

Özge Dündar

Businessconsultant

Na het behalen van mijn bachelordiploma Commercieel-Technische Bedrijfskunde ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Forque als businessconsultant. Ik ben gefascineerd geraak door de digitalisering van de wereld om ons heen. Hierdoor heb ik altijd veel interesse gehad in verschillende softwareprogramma’s en ICT. Ik geloof dat nieuwsgierigheid, een open houding en een positieve denkwijze altijd voor een beter resultaat zorgen.

”Impossible is for the unwilling”

Met oog voor detail en een analytische instelling overzie ik snel het geheel en heb ik het vermogen om weloverwogen beslissingen te maken. Ik lever graag een inhoudelijke bijdrage aan het oplossen van vraagstukken. Ik ben in staat me in te leven en in te spelen op de behoefte van de klant. Wat ik belangrijk vind? Dat er aan het einde van de dag met plezier is gewerkt. En we met elkaar kwalitatief goed werk afleveren om de samenwerking op een duurzame manier voort te zetten.

Verder ben ik iemand die zich altijd wil blijven ontwikkelen en (zelf)kennis wil blijven uitbreiden door onder ander het lezen van diverse boeken. Het ontdekken en observeren van nieuwe culturen en steden helpt mij hier ook bij. Daarnaast besteed ik mijn tijd graag aan mijn familie en vrienden.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.