Kim van Buuren

“Goede communicatie is een echte game changer!” 

Kim Forque

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 38323419
E: k.vanbuuren@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit

Kim van Buuren

Businessconsultant

Ik kom fris uit de schoolbank en sta te springen om mijn opgedane kennis eindelijk in praktijk te brengen. Ik heb een passie voor het uitpluizen van processen en het faciliteren van een goed verloop van projecten. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de menselijke kant van een bedrijf. Voornamelijk: hoe voer je een verandering door met daarbij een zo optimaal mogelijk resultaat voor alle betrokkenen? Mijn keuze voor een Master sloot hier naadloos op aan, namelijk: Change Management. Als ik daar iets heb geleerd, zowel in theorie als praktijk, is dat goede communicatie een echte game changer is! 

Wat je niet communiceert, kan een ander niet weten

Een goede mix tussen teamwork en zelfstandigheid, elkaar vooruit helpen, overzicht creëren en behouden en mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk in mijn werk. Als persoon ben ik: sociaal, analytisch, organisatorisch sterk, creatief en nieuwsgierig.

Mijn studieachtergrond en eigenschappen zijn een mooie cocktail voor een goed verloop van mijn toekomstige projecten. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken! 

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.