Chat with us, powered by LiveChat

Remco Edelenbos

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: r.edelenbos@forque.nl

Specialiteiten

  • Forque Apps
  • AFAS connectoren
  • Procesoptimalisatie

Remco Edelenbos

Technisch Consultant

Mijn kracht ligt in mijn analytisch vermogen en de transparantie in mijn advies naar klanten toe. Als Technisch Consultant ben ik sterk in het adviseren over de gevolgen van de koppelingen die wij bouwen tussen AFAS Software en andere systemen.

Samen met de klant kijk ik naar de bestaande pijnpunten en mogelijke functionaliteiten. Hierbij ben ik alert op hoe processen veranderen door automatisering. Ik voorzie de klant van onderbouwd advies tijdens procesveranderingen. Samen komen we altijd tot de meest passende en werkbare oplossing.

“Win that battle in your mind, and win in life”

Buiten Forque ben ik veel met sport bezig en rijd ik graag motor. Ik krijg een kick als ik door de bergen tour, een marathon loop of op de ski’s met hoge snelheid de bergen afdaal.

Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe een ‘simpele’ koppeling het proces van de klant flink kan upgraden. Ik krijg energie van het feit dat ik foutgevoelige en handmatige handelingen tot een minimum kan beperken. De klant kan zich focussen op wat écht belangrijk is wanneer alle processen goed zijn ingericht en automatisch verlopen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id="1875"]