Sarah Koedijk

“Ik ben constant aan het schakelen om zoveel mogelijk mensen tot hulp te zijn”

Sarah 450x380

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: s.koedijk@forque.nl

Specialiteiten

  • Support
  • AFAS Profit HRM/Payroll

Sarah Koedijk

Businessconsultant

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik veel geleerd over bedrijfsprocessen. Daarnaast vind ik alles wat met computers te maken heeft al van jongs af aan interessant. Die interesse is door de jaren heen gegroeid en gegroeid. Deze kennis en eigenschappen komen nu goed tot hun recht in mijn functie als Support Businessconsultant, dus ik zit hier helemaal op mijn plek!

Na mijn studie heb ik kennis en ervaring opgedaan op het gebied van salarisadministratie en HR. Dit komt nu goed van pas bij Forque, want hierdoor begrijp ik de klant goed wanneer deze een vraag heeft over bijvoorbeeld cao, roosters, mutaties of dienstverbanden.

“Altijd blijven lachen!”

Op mijn thuisbasis, ForqueBase, heb ik veel contact met klanten én collega’s. Ik ben constant aan het schakelen om zoveel mogelijk mensen tot hulp te zijn. Daarvan krijg ik energie! Ook leer ik elke dag weer wat nieuws en probeer ik mijn kennis steeds verder uit te breiden, zodat ik iedereen goed te woord kan staan en kan helpen.

Lees hier mijn blog over ‘Best lessons learned van het AFAS Succestival 2021’.

In mijn vrije tijd puzzel ik graag. Ook vind ik het leuk om nieuwe contacten te leggen en houd ik van gezelligheid. Dat zit bij Forque wel goed!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.