Sybren Westerink

Directeur – Partner

Mijn carrière ben ik gestart als controller en vervolgens doorgegroeid naar financieel directeur bij diverse organisaties in de automotive. Vanuit die verantwoordelijkheid heb ik ruime ervaring opgedaan en ondervonden hoe het is om sturing te geven aan een organisatie, ook in moeilijke tijden.

In 2006 heb ik besloten om samen met Matthijs Pool een eigen organisatie- en adviesbureau op te zetten. Een bureau dat opereert op het gebied van financiën, verandering in organisaties, strategie en ICT. Maar dan wel op onze eigen manier. Als ondernemers zetten wij dagelijks onze eigen ervaringen in ten behoeve van onze klanten. Ook zijn we zelf continu bezig met het ontwikkelen en verder professionaliseren van onze eigen organisatie.

Ik heb een gedreven persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. In combinatie met een pragmatische en doelgerichte aanpak ben ik in staat om op korte termijn resultaten te boeken, wat al meerdere keren is bewezen. Met name word ik getriggerd door projecten waarvan anderen zeggen dat ze op inhoud of tijdlijn onmogelijk realiseerbaar zijn.

Eerlijk en oprecht advies is wat er van mij verwacht kan worden. Daarbij heb ik oog voor het proces en weet ik tegelijkertijd rekening te houden met de mensen binnen het team. Ik beschik over een enorm vermogen om ‘out-of-the-box’ te denken, wat heel verfrissend en soms ook confronterend kan zijn. Regelmatig komen er dan creatieve, ambitieuze en originele oplossingen naar boven. “Onoplosbaar bestaat niet, het is (bijna) altijd een kwestie van perspectief!”

Strategieontwikkeling

Interimdiensten

Blog

365 gloednieuwe dagen

Blog gepubliceerd op 2 januari 2017 door Sybren Westerink  Vroeger kon je, in een samenleving gebouwd op vertrouwen, volstaan met een “touwtje uit de brievenbus”, zoals recentelijk nog gloedvol werd betoogd door Jan Terlouw. Tegenwoordig zit de zaak vaak -letterlijk...

Aanbestedingen in het primair onderwijs: Last of lust?

Blog gepubliceerd op 8 oktober 2015 door Sybren Westerink Nu we enige weken verder zijn en helder is dat Helder doorstart (die woordspeling raken we niet meer kwijt vrees ik), is gelukkig gebleken dat er onderwijsinstellingen met ambitie en zelfvertrouwen zijn. Deze...

Klanten

Contact

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: s.westerink@forque.nl