Chat with us, powered by LiveChat

Ons team

Samenwerken en plezier staat altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
m: +31(0)6 39 10 74 03
E: t.looijschelder@forque.nl

Specialiteit

  • Informatica

Thomas Looijschelder

Technisch businessconsultant 

Voordat ik bij Forque aan de slag ging, heb ik werkervaring opgedaan op ICT en financieel vlak. Tijdens een fusie wist ik dat ik deze vakgebieden wilde gaan combineren. Ik deed toen de conversie van twee boekhoudsystemen. Systemen op deze manier met elkaar verbinden gaf mij echt een kick.

Ik ben vervolgens mijn ICT-kennis gaan uitbreiden met een opleiding hbo Informatica. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor klanten nog beter kan helpen met het realiseren van hun wensen.

“Elke dag weer leren wat je gisteren nog niet wist”

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Waar ik vroeger de ambitie had zelf een boekhoudsysteem te bouwen, maak ik nu deel uit van een slim team dat software bouwt. Software die door veel van onze klanten gebruikt wordt.

Ik ben strategisch en ga graag structureel aan het werk. Ik probeer, voorafgaande aan een proces, alle mogelijke uitkomsten te bepalen en hier rekening mee te houden.  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek. Daarnaast programmeer ik graag. In de tijd die dan nog overblijft kan ik ook genieten van een goede serie.

Heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.