Tim Scholten

Consultant

Als een organisatie zich laat leiden door technologie, dan is het belangrijk dat de klant centraal blijft staan in de business strategie. Het is mijn missie om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Als consultant ben ik onder andere verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van AFAS Profit, onderzoek ik hoe de business verbeterd kan worden en probeer de behoefte van de klant te vervullen met behulp van automatisering. Door de wensen van gebruikers uitstekend in kaart te brengen en de juiste ‘waarom-vraag’ te stellen, kan ik dit vertalen in krachtige en gebruiksvriendelijke optimalisaties op het gebied van Business en IT.

Mijn achtergrond en ervaring op het gebied van supply chain en finance en enthousiasme voor automatisering kan ik toepassen bij de optimalisatie van bestaande bedrijfsprocessen. De interesse voor cijfers en business intelligence helpen mij bij het zoeken naar nieuwe manieren om verbeteringen voor organisaties te realiseren. Kennis die ik heb opgedaan wil ik graag met mensen delen en van mensen wil ik graag leren om deze kennis te verbreden. Door samen met ons team te werken aan gave en innovatieve oplossingen voor onze klanten wil ik de gebruikers laten zien dat het anders kan.

Met veel denkwerk en de nodige creativiteit een oplossing kunnen vinden voor ingewikkelde processen waar de klant mee is geholpen is, is elke dag de doelstelling. En wat ontzettend gaaf als dat lukt!

Contact

T: +31 (0)6- 21 15 23 11
E: t.scholten@forque.nl

Procesoptimalisatie