Chat with us, powered by LiveChat

Tim Smit

Samenwerken en plezier staan altijd centraal.

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: t.smit@forque.nl

Specialiteit

  • Microsoft Power BI

Tim Smit

Supportmedewerker

Boven is onder en onder is boven is een belangrijk motto voor mij. Een situatie kan zomaar veranderen en het is dan belangrijk om flexibel te zijn. Ik pas die flexibiliteit zo veel mogelijk toe in mijn werk. Met een gerichte werkwijze en een oog voor detail, ontwerp en bouw ik informatiesystemen die in elke situatie toepasbaar zijn. Daar beleef ik het meeste plezier aan.

“Up is down and down is up.”

Vooraf aan mijn stage bij Forque heb ik de studie bedrijfseconomie gedaan. Wat ik erg leuk vind aan het vak is de invloed die mensen hebben op de economie. Voor mij is het altijd erg interessant om de economische gevolgen van een beslissing terug te zien in de cijfers. Ik vind het geweldig om met mensen mee te denken over hoe het gedrag van medewerkers de organisatie beïnvloedt.

Wat werken bij Forque zo leuk maakt is dat de werkzaamheden zo variërend zijn. Elke dag is er iets nieuws om te ontdekken. Mijn motivatie haal ik uit het toepassen van nieuwe technologie bij een klant. Technologie waarvan een klant zegt “Dat is gaaf!” of “Dit is wat ik wil!”.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id=”1875″]