Chat with us, powered by LiveChat

Ons team

Samenwerken en plezier staat altijd centraal.

Contact

T: +31 (0)6- 15 11 23 33
E: t.pool@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • Microsoft Power BI
  • Qlik View en Sense
  • Sharepoint

Timon Pool

Senior Consultant

In de cirkel van procesoptimalisatie is het belangrijk om de juiste stuurinformatie te creëren en te gebruiken. Samen met de klant deze informatie vastleggen, ontsluiten en verpakken in een dashboard met een wow-effect is waar mijn passie ligt. Mijn analytisch vermogen, positief-kritische blik op de informatievraag en oog voor detail gebruik ik om een waardevol inzicht in uw bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

Minstens zo belangrijk is het proces rondom deze stuurinformatie. Zonder dit proces blijft informatie slechts informatie die niet leidt tot actie en verbetering. Het is voor mij een uitdaging om klanten hierin verder te helpen en de juiste balans te vinden.

“Zonder inzicht geen uitzicht.”

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de maakindustrie op het gebied van procesverbetering, implementatie van ICT oplossingen en het ontwikkelen van stuurinformatie middels business intelligence oplossingen. De meeste procesgebieden binnen deze branche zijn, met hun eigen informatiebehoefte, daarin aan bod gekomen. De brede kennis die ik daarin heb opgedaan komen mij in mijn rol als Senior Consultant erg goed van pas.

Meer weten? Vraag het een van onze medewerkers!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

[mc4wp_form id="1875"]