Timon Pool

“Ik ga voor een dashboard met een wow-effect”

Contact

T: +31 (0)6- 15 11 23 33
E: t.pool@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit
  • Microsoft Certified Data Analyst
  • Power BI
  • QlikView en Sense
  • SharePoint

Timon Pool

Projectmanager

microsoft certified data analystIn de cirkel van procesoptimalisatie is het belangrijk om de juiste stuurinformatie te creëren en te gebruiken. Samen met de klant deze informatie vastleggen, ontsluiten en verpakken in een dashboard met een wow-effect is waar mijn passie ligt. Mijn analytisch vermogen, positief-kritische blik op de informatievraag en oog voor detail gebruik ik om een waardevol inzicht in uw bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

Minstens zo belangrijk is het proces rondom deze stuurinformatie. Zonder dit proces blijft informatie slechts informatie die niet leidt tot actie en verbetering. Het is voor mij een uitdaging om klanten hierin verder te helpen en de juiste balans te vinden.

“Zonder inzicht geen uitzicht.”

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de maakindustrie op het gebied van procesverbetering, implementatie van ICT-oplossingen en het ontwikkelen van stuurinformatie middels business intelligence-oplossingen. De meeste procesgebieden binnen deze branche zijn, met elk hun eigen informatiebehoefte, daarin aan bod gekomen. De brede kennis die ik daarin heb opgedaan komen mij in mijn rol als Projectmanager erg goed van pas.

Tot slot heb ik vanuit mijn functie als BI-expert ook enkele blogs geschreven, een overzicht kun je vinden op deze pagina.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.