Tom Klein Wassink

“Het inzichtelijk hebben van relevante stuurinformatie is in mijn optiek van onmisbare waarde”

Contact

T: +31(0)85- 52 733 490
M: +31(0)6- 28 49 04 27
E: t.kleinwassink@forque.nl

Specialiteit

  • Microsoft Certified Data Analyst
  • Power BI

Tom Klein Wassink

Senior Businessconsultant 

In een moderne bedrijfsvoering is het inzichtelijk hebben van relevante stuurinformatie in mijn optiek van onmisbare waarde. Ik word enthousiast van de mogelijkheden die ik zie bij klanten om hun data gedreven bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun informatiebehoefte te kunnen voorzien. Volledigheid en juistheid van de informatie zijn daarbij noodzakelijk. Ook de manier waarop deze informatie wordt weergegeven mag niet uit het oog verloren worden. Ik ga graag met klanten rond de tafel om hun informatiebehoefte op een creatieve, overzichtelijke manier weer te geven. Door aandacht te besteden aan het design van een rapport of dashboard motiveer je de eindgebruiker extra tot de ingebruikname hiervan.

“Alleen kun je niets, je moet het samen doen. ”

microsoft certified data analystAls consultant ben ik ervan overtuigd dat de beste resultaten behaald worden door samen te werken. Door mee te bouwen aan gave rapportages en dashboards draag ik mijn steentje bij aan het succes van een onderneming. Ik deel mijn kennis van Power BI graag. Hiermee geef ik de klant handvatten om zelf ook gave rapportages en dashboards te bouwen.

In mijn vrije tijd ben ik veelal sportief bezig. Voetballen doe ik al van jongs af aan. Hardlopen en fitnessen doe ik ook met enige regelmaat. Daarnaast ben ik een liefhebber van goede series en films en regelmatig in een bioscoop te vinden. Tot slot is reizen belangrijk voor me en streef ik ernaar zoveel mogelijk mooie dingen van deze wereld te zien.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.