Valentijn Boriglione

“Het is de kunst om data zó te structureren dat je er iets nuttigs uit kunt halen.”

Valentijn 450x380

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
E: v.boriglione@forque.nl

Specialiteiten

  • Microsoft Power BI

Valentijn Boriglione

Businessconsultant

Door mijn bedrijfskundige studieachtergrond heb ik veel kennis opgedaan over alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties. Die kennis breng ik graag in de praktijk om een klant te kunnen voorzien in zijn of haar informatiebehoeften. Ik vind het erg interessant om met data te werken en sta soms echt versteld van de veelzijdige functionaliteiten van Microsoft Power BI. Met dit handige programma creëer ik nieuwe inzichten voor de klant. Ik zorg dat een hele wirwar aan data overzichtelijk wordt weergegeven in één duidelijk dashboard. Met één klik op de knop kan een klant daardoor direct en gemakkelijk inzicht krijgen in de informatie die hij of zij graag wil zien.

We leven in een digitaal tijdperk waarin ongelooflijk veel mogelijk is. Bedrijven hebben tegenwoordig een gigantische voorraad aan digitaal opgeslagen data. Data is daardoor overal, maar het is de kunst om die data zó te structureren dat je er iets nuttigs uit kunt halen.

“Wie datA zegt moet ook datB zeggen”

Ik vind het leuk om van waarde te kunnen zijn voor een klant en om die vertaalslag te kunnen maken. Zo kan ik een heel belangrijke vraag beantwoorden: wat kun je nou precies met al die data? Ik denk mee met de klant om tot een gepast antwoord te komen op de vraag die hij of zij heeft. Maar nóg leuker vind ik het om een stapje verder te denken. Wat is er nog meer mogelijk? Dat is wat het voor mij spannend maakt en waarom dit werkveld zo uitdagend is.

Ik vind het heel belangrijk om regelmatig in beweging te zijn en gezond te blijven. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig in de sportschool te vinden, of op het voetbalveld bij HVV Tubantia in Hengelo. Daarnaast houd ik er van om af en toe gezellig een biertje te drinken met mijn vrienden. Zo nu en dan een potje FIFA of schaken vind ik ook heel leuk, dus mocht je het tegen me op durven te nemen: kom maar op!

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.