Wim von Lindheim

“Kleine aanpassingen hebben vaak al een grote impact”

Wim forque

Contact

T: +31(0)85- 27 33 490
M: +31(0)6- 11520006
E: w.vonlindheim@forque.nl

Specialiteiten

  • AFAS Profit

Wim von Lindheim

Businessconsultant

Ik geloof dat er in organisaties kansen en mogelijkheden onbenut blijven bij het stroomlijnen van processen en systemen. Kleine aanpassingen hebben vaak al een grote impact. Ik vind het mooi om organisaties hierbij te ondersteunen! Met een frisse blik vind ik de samenhang tussen processen en systemen om deze vervolgens te optimaliseren. Door te analyseren, het juiste doel voor ogen te houden en uiteindelijk te verbeteren tot tastbare resultaten.

If your ship doesn’t come in, swim out to it
Dit doe ik door nooit genoegen te nemen met het eerste antwoord, maar door te vragen tot ik echt begrijp hoe iets werkt, wat de wens is en waarom het anders moet. Dit alles met een vleugje humor en gezelligheid zodat we ook een informele band met elkaar opbouwen. Samenwerken speelt hierbij een grote rol. Ik ben ervan overtuigd dat een goed resultaat alleen wordt gerealiseerd wanneer we met elkaar een duidelijke richting opgaan, we elkaar aanvullen en we vanuit alle betrokken rollen hierop sturen. 

Bij al mijn projecten gebruik ik mijn ervaring vanuit de Lean Six Sigma principes en mijn voorgaande rollen als IT-projectmanager, BI-ontwikkelaar en business-analist.

Advies of ondersteuning nodig?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.