Met Forque zit je er relaxed bij!

Met de handen in het haar omdat je niet lekker en snel kunt werken? Niet wanneer je Forque inschakelt! Want wij automatiseren je bedrijfsprocessen. Lees snel verder of scroll naar beneden voor een zak:

busje Forque

Hierdoor zit jij er relaxed bij:

Jij relaxt, Forque regelt

Als je samenwerkt met Forque kan je er van op aan dat je organisatieprocessen efficiënt worden ingericht. Waar je ook werkt: op kantoor, thuis, in de tuin of op het strand. Wil jij er ook zo relaxed bij zitten? Dat kan! Met onze Twentse nuchterheid en out-of-the-box-mentaliteit helpt Forque je écht verder.

Sneller en fijner werken

Wij richten bedrijfsprocessen optimaal in en verbinden systemen aan elkaar, zodat jij je kan focussen op wat voor jou belangrijk is. Zo kan jij relaxed werken én leven. Wie wil dat nou niet?

Hulp en advies

Je hebt altijd een hulplijn binnen handbereik. Voor als je er zelf niet uitkomt, de capaciteit niet hebt, of de tijd er niet voor kunt maken omdat je eigen business gewoon door draait. Wij helpen je met AFAS- of BI-expertise, advies op maat en ondersteuning waar dat nodig is.

Better, faster, stronger met AFAS werken

Nóg beter en handiger werken met AFAS Software? Dankzij onze AFAS-expertise en  koppelingen kunnen we nóg meer voor je automatiseren waardoor jij achterover kunt leunen. Oké, helemaal niks doen kan natuurlijk niet, maar wij zorgen ervoor dat je systemen vóór je werken en niet andersom.

Zitzak

Meer inzicht met business intelligence

Geen helder inzicht in je resultaten en cijfers? Geen nood! Forque helpt je met handige dashboards in Microsoft Power BI. Zo weet je wél wat er speelt en welke beslissingen je moet nemen voor jouw organisatie. En kun jij relaxen omdat je alles onder controle hebt dankzij overzichtelijke rapportages.

Deze klanten zitten er al relaxed bij:

KNMG

“Binnen het gebruikte HR-systeem en Exact konden geen gegevens uitgewisseld worden, waardoor veel handelingen dubbel moesten worden uitgevoerd. En na de implementatie zo’n mooie zitzak krijgen: dat wil toch iedereen?”

NOC*NSF

“We wilden de regelingen voor topsporters digitaliseren. Hiervoor stapten we in 2014 over op AFAS. Destijds was hiervoor een stuk maatwerk nodig. Forque heeft gezorgd dat er nu zoveel mogelijk vanuit de standaard van AFAS wordt gewerkt. En dan die zitzak… gaaf!”

RVKO

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Forque. De deskundigheid is hoog. We hebben nu een betrouwbaar systeem dankzij Forque. Dat levert ons tijdsbesparing op en biedt veel sneller inzicht in de cijfers per school. En we drinken elke dag een kop koffie in de Forque-zitzak!”

Waarom Forque?

R

AFAS Partner & Microsoft Power BI-expert

R

Kwaliteit - klanten beoordelen ons met een ruime 8!

R

Ruim 14 jaar actief als onderneming

R

Eerlijk advies - sprookjes laten we aan anderen over

R

Al 650 klanten gingen je voor

Busje
busje
busje
zitzak

Ook relaxed erbij zitten?

Ik wil ook zo’n zak!

Geloof je ons niet?

Wat dacht je van deze tevreden klanten:

De Waal Autogroep

“Het is een fijne samenwerking als je hulp krijgt van een partij die de noodzaak en essentie snapt van je vraagstukken.”

Carpetright

“Vroeger was ik uren bezig met het creëren van een bezettingsoverzicht omdat ik overal en nergens gegevens vandaag moest halen. Nu is dat zo gepiept. Zonder de hulp van de consultants van Forque waren we nu nog niet klaar geweest. ”

Qliq Primair Onderwijs

“Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Busje

Of lees zelf het klanttevredenheidsonderzoek:

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)