Relyon

Relyon Service Management B.V. ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen voor servicegerichte bedrijven. Hiermee helpen zij ondernemingen hun complete service -en onderhoudsproces te optimaliseren.

Relyon en Forque

Relyon en Forque delen hun passie voor innovatie en optimalisatie. Forque is partner van Relyon omdat wij geloven dat software een cruciale rol speelt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen organisaties op een eenvoudige manier tijd én dus geld besparen.

Het proces bij de klant, dat vaak over meerdere systemen heen gaat, is van belang. Forque kenmerkt zich door kennis te hebben van zowel AFAS Profit als Relyon Service Management (RSM) wat ervoor zorgt dat de juiste keuzes worden gemaakt voor de klant.

Oplossingen

Relyon Service Management software is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een mobiele servicedienst. Zo kunnen zij hun klanten optimaal van dienst zijn, terwijl tegelijkertijd de productiviteit en efficiency hooggehouden wordt. Met de mogelijkheid om te koppelen met andere systemen (en standaardkoppeling met AFAS Profit) hoeven gegevens niet meer handmatig overgenomen te worden.

Waarom gebruiken?

  • Gebruiksvriendelijk
  • Complete serviceproces in één systeem
  • Standaardkoppeling met AFAS Profit

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over hoe u de processen in uw organisatie kunt optimaliseren? Neem gerust contact met ons op via T: +31(0)85 – 27 33 490 of E:info@forque.nl.

Noël Pepermans

Noël Pepermans

Salesmanager

T: +31 (0)6-  34 73 75 42
E: n.pepermans@forque.nl