Chat with us, powered by LiveChat

 

Salarisverwerking: de pijn zit altijd in de details – en de winst dus ook

 

Complexe rompslomp

Laten we voor het gemak even aannemen dat de meeste bedrijven géén salarisadministratiekantoren zijn. Dan durven wij wel te beweren dat salariëring voor de meeste bedrijven ook niet hun core business is. En dat de meesten het zelfs ervaren als complexe rompslomp – ook al werken ze met de beste en modernste systemen. Hieronder leg ik uit hoe dat kan. En wat u ertegen kunt doen.

Salarisverwerking een vak apart

Kennis! Dat is de crux van het verhaal, want salarisverwerking is een vak apart. Het is een heel complex specialisme, waar toch iedere werkgever mee te maken krijgt. Geen wonder dat er een hele bedrijfstak omheen gebouwd is, met heel veel verschillende softwarepakketten. Maar die helpen je ook maar tot zover. Uiteindelijk kom je op een punt dat je toch echt zelf moet weten wat je doet….

Salarisverwerking: de pijn zit altijd in de details 

Maico Hulst is senior consultant en expert in salarisverwerking. Hij schreef dit artikel waarin hij uitlegt waar de complexiteit in zit, hoe dat kan, en wat er tegen te doen valt. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over salarisverwerking? Wilt u gewoon eens sparren met Maico Hulst, senior consultant? Of heeft u vragen over de mogelijkheden met AFAS Software? 

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

(Bij verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)