‘Slager, mag ik een halfje wit en een gesneden volkoren?’

Over organisatieadviseurs die óók sterk zijn in salarisverwerking.

U laat de slager uw brood niet bakken. En vraagt de schoenmaker niet om uw band te plakken. Dat is logisch. Maar u kunt de organisatieadviseurs van Forque gerust vragen of ze uw salarisverwerking willen doen. En ook dát is logisch.

Een broertje dood aan alles dat afleidt van de kern …

Groot of klein, non-profit of hypercommercieel: iedere organisatie heeft een doel. Een activiteit waarin ze uitblinkt, of uit zou moeten blinken. Dat doel, dat is de kern van de zaak. Daar zou alle tijd, geld en energie van de organisatie naartoe moeten vloeien. Doen waar je goed bent, noemen we dat. In de praktijk valt dat vaak niet mee. Stroperige processen, veeleisende klanten, veranderende omstandigheden – het is maar wat makkelijk om afgeleid te raken.

… dat is dan weer de kern wat Forque doet

SalarisverwerkingBij Forque helpen we organisaties focussen. Soms met inrichting en optimalisatie van AFAS Profit, soms met handige apps of met strategisch advies. En altijd met veel plezier – en de focus op het doel. We helpen processen te analyseren, komen met verbeterplannen én implementeren ze. Of het nou gaat om de financiële administratie, business intelligence of order- en projectmanagement. En we houden van simpele, kwalitatieve oplossingen. Niet voor niets zijn we AFAS-partner. Geïntegreerd werken, één keer vastleggen en
fouten voorkomen – daar houden we van.

… en daarin zetten we nu de volgende stap

We vinden het dan ook volstrekt logisch dat we nu ook salarisverwerking gaan doen. Want voor de meeste organisaties betekent salarisverwerking vooral: rompslomp. En dat nemen we graag weg. Het is een vak apart, een complex specialisme waarin alles altijd betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt moet zijn. En als u het uitbesteedt, heeft u vaak alsnog te maken met verschillende systemen, en gedoe met het aanleveren of ontvangen van data. En juist daar kunnen wij, als AFAS-experts, het verschil maken.

… met de ideale verloning van uw medewerkers

Wij nemen de salarisverwerking van u over. Foutloos en op tijd. En dat doen we in uw eigen AFAS Profit omgeving. Zodat u altijd weet wat er speelt, en de regie in handen houdt. Ook financieel, want de kosten zijn laag en liggen vooraf vast. Daarvoor krijgt u wel gegarandeerde kwaliteit, want gekwalificeerde salarisprofessionals voeren altijd extra controles uit op gegevens en mutaties. En heeft u vragen, of wilt u overleggen? Dan is er altijd ruimte voor persoonlijk contact met uw eigen vaste salarisadministrateur.

Meer weten? Kijk dan op forque.nl. Of bel Noël Pepermans. U bereikt hem op (+)31-6 34 73 75 42.

Neem contact met mij op: