Scan, klik en stop

De lusten van makkelijk werkuren schrijven

1) Scan je naam
2) Klik op start
3) Werk
4) Klik op stop

Dat was ‘t. De gewerkte uren worden direct op het juiste project of order geschreven, aan de juiste factuur toegevoegd, en volgens de juiste regels uit de cao verloond. Automatisch, zonder dat het je geld, tijd of energie kost.

Welkom in de wereld van TimeKeeper …

TimeKeeper van Forque doet jouw volledige urenregistratie. Dat biedt inzicht: je ziet direct wat een project heeft gekost en hoeveel een werknemer heeft gewerkt. En dat bespaart tijd: je hoeft niet te hannesen met urenbriefjes of een extra softwarepakket aan te schaffen. Dus geen dubbele invoer of extra onderhoud.

TimeKeeper

… waar je gegevens maar één keer invoert

Met TimeKeeper voer je alle gegevens over producten, medewerkers en werkuren één keer in. Gewoon, in AFAS, zoals je al gewend bent. TimeKeeper regelt de rest. Met klokterminals, eenvoudige registratie van gewerkte tijd op projecten of orders, overzichtelijke accordering en urenverwerking op basis van cao-regels.

… en urenverwerking voor je wordt gedaan

Medewerkers klokken in en uit. Leidinggevenden accorderen of corrigeren de uren. En TimeKeeper verwerkt ze, rekening houdend met het rooster, de pauzetijden, eventuele toeslagen en de cao – weer een administratieve taak minder voor HR. De verwerkte uren gaan automatisch naar je ERP-pakket, van bijvoorbeeld AFAS Software, zodat jij ze kunt gebruiken voor facturatie, projectkosten of payroll. Simpel en snel.

Meer weten? Kijk dan op forque.nl. Of bel Noël Pepermans. Je bereikt hem op (+)31-6 34 73 75 42.

Neem contact met mij op: