Chat with us, powered by LiveChat

Akteproces

Soepel inzicht in de status van uw aktes

 

Plan een demo

Aktes maken en verwerken

Het slokt een hoop administratieve tijd op: aktes maken en verwerken. En heeft u altijd scherp of de akte een contract is geworden door de hoeveelheid benoemingen? En of u al een reactie terug heeft ontvangen van uw collega? Dat proces kan simpeler, sneller en beter met de koppeling Akteproces van Documizers.

Alles in één geïntegreerd proces

Akteproces neemt u werk uit handen – en dat is bij het verwerken van aktes nogal wat. Administratieve handelingen als  het invoeren van gegevens en  het actueel houden van data, bijvoorbeeld.  En dat allemaal in één geïntegreerd proces. Zo heeft u altijd inzicht in de verwerking en kunt u de voortgang eenvoudig monitoren.

U bepaalt zelf hoe dat proces verloopt

Akteproces haakt aan bij uw workflow. Voert u een contractwijziging in, dan krijgt u automatisch de vraag of er een akte gegenereerd moet worden. Handig! Maar wilt u dat niet, dan kunt u via vrije inrichting zelf aktes genereren. Ook meerdere tegelijk en met meerdere sjablonen. Uiteraard kunt u die dan weer koppelen aan een workflow van uw medewerkers als zij de akte moeten lezen of accorderen. 

Onze samenwerking met DocuMizers

Forque werkt nauw samen met DocuMizers, specialist in het digitaliseren en stroomlijnen van documentprocessen én het centraal bewaken van huisstijlen. Die samenwerking zorgt ervoor dat Akteproces uw akteprocessen niet alleen simpel en snel, maar ook goed laat verlopen.

Voordelen

  • Eenvoudig in- en overzicht.
  • Minder handmatige handelingen.
  • Meerdere sjablonen mogelijk
  • Volledige integratie met AFAS Profit

Neem contact met mij op

Meer weten?

Wilt u meer weten over Akteproces of een demo? Neem dan contact met ons op.

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit uw mailbox naar AFAS Profit. Zodat u daar zelf niet op hoeft te letten en u minder bezig hoeft te zijn met administreren. 

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)