Chat with us, powered by LiveChat

BatenManager

Geautomatiseerd subsidie verwerken

 

Subsidies verwerken

Het is nauwkeurig, tijdrovend werk: subsidies verwerken. Tegelijkertijd is het wél een belangrijk proces voor veel onderwijsinstellingen. Samen met controllers uit  de onderwijsbranche ontwikkelde Forque daarom de BatenManager.

Subsidiestromen helemaal automatisch

Met BatenManager is het niet meer nodig om handmatig op papier of via een Excelsheet subsidiesaldi te beheren en mutaties te boeken. Mutaties voegt u eenvoudig toe, bijvoorbeeld door het importeren van een GEFIS-bestand. De BatenManager berekent dan automatisch de benodigde mutaties in Profit. Dat kan ook transitorisch: verdeeld over meerdere perioden.

Gekoppeld aan Profit

De BatenManager is gekoppeld aan Profit. Zo heeft u de subsidieadministratie op één plek en in één proces. Wel zo overzichtelijk. Gegevens voor de subsidiestromen worden uit Profit gehaald en de mutaties komen automatisch op de goede plek in uw administratie. Tenslotte worden de betalingen gekoppeld aan openstaande posten.

Klant Quote:

Marion Aarntzen, financiële administratie bij Stichting AK+: “De BatenManager is zeer gebruikersvriendelijk, goed en makkelijk ingericht voor de gebruikers. Ik ben super enthousiast!”

Voor elke organisatie die te maken heeft met subsidiestromen

We ontwikkelden de BatenManager samen met onderwijsinstellingen, maar is geschikt voor alle mogelijke subsidiestromen. Het principe is overal hetzelfde: subsidies komen binnen die moeten op de juiste manier op de juiste plek in de administratie komen en mutaties moete kunnen worden verwerkt. En dan het liefst zo eenvoudig en snel mogelijk!

Voordelen

  • Helder inzicht in uw te ontvangen subsidiegelden.
  • Integratie met AFAS Profit.
  • Tijdbesparing door automatische verwerking.

Neem contact met mij op

Meer weten

Wilt u meer weten over de BatenManager? Wilt u een demo? Of meer weten over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit uw mailbox naar AFAS Profit. Zodat u daar zelf niet op hoeft te letten en u minder bezig hoeft te zijn met administreren. 

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)