BatenManager

Geautomatiseerd subsidie verwerken

 

Subsidies verwerken

Het is nauwkeurig en tijdrovend werk: subsidies verwerken. Tegelijkertijd is het wél een belangrijk proces voor veel onderwijsinstellingen. Samen met controllers uit de onderwijsbranche ontwikkelde Forque daarom de BatenManager.

Subsidiestromen helemaal automatisch

Met BatenManager is het niet meer nodig om handmatig op papier of via een Excelsheet subsidiesaldi te beheren en mutaties te boeken. Met onze koppeling voeg je mutaties eenvoudig toe, bijvoorbeeld door het importeren van een GEFIS-bestand. De BatenManager berekent dan automatisch de benodigde mutaties in AFAS Profit. Dat kan ook transitorisch: verdeeld over meerdere perioden.

Koppeling met AFAS Profit

De BatenManager is gekoppeld aan Profit. Zo heb je de subsidieadministratie op één plek en in één proces. Wel zo overzichtelijk. Gegevens voor de subsidiestromen worden uit Profit gehaald en de mutaties komen automatisch op de goede plek in je administratie. Tenslotte worden de betalingen gekoppeld aan openstaande posten.

Klantquote:

Marion Aarntzen, financiële administratie bij Stichting AK+:
“De BatenManager is zeer gebruikersvriendelijk, en is goed en makkelijk ingericht voor de gebruikers. Ik ben super enthousiast!”

Voor elke organisatie die te maken heeft met subsidiestromen

We ontwikkelden de BatenManager samen met onderwijsinstellingen, maar de koppeling is geschikt voor alle mogelijke subsidiestromen. Het principe is overal hetzelfde: subsidies komen binnen, deze moeten op de juiste manier op de juiste plek in de administratie komen, en mutaties moeten kunnen worden verwerkt. En dat het liefst zo eenvoudig en snel mogelijk!

Hoe werkt het?

  • Mutaties toevoegen door importeren van bijvoorbeeld een GEFIS-bestand
  • Benodigde mutaties in Profit worden automatisch berekend door de BatenManager
  • Betalingen worden gekoppeld aan openstaande posten

Voordelen

  • Helder inzicht in jouw te ontvangen subsidiegelden
  • Integratie met AFAS Profit
  • Tijdbesparing door automatische verwerking

Neem contact met mij op

Meer weten

Wil je meer weten over deze koppeling en of het wat voor jouw organisatie is? Neem dan contact met ons op.

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zo hoef je daar zelf niet op te letten en ben je minder bezig met administreren.

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)