Chat with us, powered by LiveChat

Koppelingen

Gegevens tussen softwaresystemen uitwisselen, combineren en bewerken.

Een koppeling is door ons zo gemaakt

Met hoeveel verschillende systemen werkt jouw organisatie? De kans is groot dat het er meer zijn dan je wil. En dat je vaak informatie uit het ene systeem nodig hebt in een ander systeem. Die horde nemen wij voor je met onze koppelingen. Dat leidt namelijk tot sneller inzicht, minder handmatige werkzaamheden en een kleinere kans op fouten. 

Focus op het echte werk …

Bij Forque vinden we dat je moet kunnen focussen op de kern van je werk. Daarom zijn we altijd gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat betekent vaak: versimpelen. Dat scheelt immers tijd én zorgt voor minder fouten. Een belangrijk middel om een proces te versimpelen is het combineren van data uit verschillende systemen. Door de verbinding te leggen tussen meerdere applicaties, integreren we jouw processen met elkaar en elimineren we handwerk bij het importeren en exporteren van gegevens.

… door de meest waardevolle links te leggen

Jij weet wat er speelt in jouw organisatie en welke gegevens je graag zou zien. Samen maken we dat waar. Onze consultants hebben het vermogen verder te kijken dan jouw processen. Daardoor kunnen ze niet alleen de koppelingen realiseren, maar je ook vooral waardevol advies geven.

… met de koppelingen van DataLink

Wij bouwen graag met onze zelf ontwikkelde koppeling DataLink. Die kan eenvoudig gegevens tussen softwaresystemen uitwisselen, combineren en bewerken. Dat kan gaan om het koppelen met SFTP en FTPS, het uitwisselen van ordergegevens tussen twee systemen of het automatisch doorzetten van workflows. 

Voordelen

 • Automatisch inlezen van gegevens in plaats van handwerk.
 • Focus op het echte werk.
 • Meer werkplezier.
 • Informatie combineren uit verschillende systemen.

De koppelingen die we al kant en klaar op de plank hebben liggen, zijn:

 • Akteproces: versimpelt en moderniseert het verwerken van aktes in het onderwijs. Bekijk hier in een video welke methodiek Forque inzet voor het verwerken van aktes en hoe Akteproces werkt. 
 • Koppeling AFAS Small Business – RSM: werkbonnen worden vanuit RSM automatisch doorgezet naar AFAS Small Business om te kunnen factureren, inclusief de bon als bijlage.
 • AFAS Profit – FOBIS RBK: koppelt de software van AFAS moeiteloos aan WMS van CB Logistiek. Koppeling tussen AFAS Profit ordermanagement en het WMS (FOBIS) van RBK. Gaat om de uitwisseling van verkooporders/inkooporders naar FOBIS en de pakbonnen/goederenontvangsten van FOBIS naar AFAS Profit. 
 • Inkoopordermatching: Ontwikkeld voor het inkoopproces. 
 • DMS-koppeling: een koppeling tussen Dealermanagement systeem en AFAS. Om een juist verlofsaldo te kunnen raadplegen binnen AFAS Profit halen we de verlofregistratie op uit Autoline waarna we deze vergelijken met het saldo in AFAS Profit. Indien dit afwijkt wordt er automatisch een dossieritem aangemaakt waarna de workfow wordt gestart om actie te ondernemen.
 • Pakbonnen: genereert automatisch pakbonnen van vanuit de software van AFAS.
 • Valutakoppeling: via een koppeling Fixer en AFAS Profit worden de valutakoersen dagelijks bijgewerkt.
 • ACA-koppeling: laat AFAS Financieel eenvoudig communiceren met de kassa’s van ACA. Financiële gegevens van verschillende filialen, werkend met het kassa systeem ACA,  worden dagelijks automatisch doorgezet naar AFAS Profit Financieel.
 • EDI koppeling: deze koppeling zorgt voor de juiste communicatie tussen AFAS Profit en verschillende leveranciers zoals TU & Rexel. Inkooporders worden vanuit AFAS automatisch aangemaakt bij de verschillende leveranciers waarna de goederenontvangsten en facturen automatisch richting AFAS profit komen.
 • MailKoppeling: archiveert automatisch je mails uit Microsoft Outlook in AFAS.

Vraag over onze koppelingen?

Wil je meer informatie, een demo van een koppeling of heb je vragen? Neem dan contact op ons op.  

Software

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

MailKoppeling

Mailtjes komen op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat jij minder bezig hoeft te zijn met administreren.  

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)