Chat with us, powered by LiveChat

Maatwerk

Als AFAS partner hebben we jaren ervaring met AFAS koppelingen.

Wij ontwikkelen continu nieuwe oplossingen

We zijn trots op de koppelingen en producten die we al ontwikkelden, maar we weten ook dat die niet voor ieder probleem de oplossing zijn. Daarom ontwikkelen we continu nieuwe oplossingen. Daarbij is uw vraag leidend. Dus vindt u niet precies de oplossing die u zoekt? Neem dan vooral contact met ons op. Met maatwerk komen we er ongetwijfeld uit. 

Specialisten in niet-standaard oplossingen …

Bij Forque doen we niets liever dan het overtreffen van automatiseringswensen, omdat we weten dat het leidt tot sneller resultaat en meer werkplezier. Veel van onze klanten gebruiken standaard software en vaak ook meerdere applicaties en systemen. En dat brengt complexiteit, in efficiency en en miscommunicatie mee. Loopt u tegen zulke beperkingen aan in uw organisatie? Door verouderde systemen, losse databases of andere oorzaken? Dan denken we graag mee over een oplossing – en bouwen die ook.

… met ervaring om op te bouwen

Software, koppelingen of add-ons op AFAS Profit bouwen – daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij vertalen uw, ideeën en wensen naar een oplossing op maat.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen cerlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moet worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig de AFAS software.

Neem contact met mij op

Meer weten?

Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn? Heeft u vragen? Of wilt u eens sparren om erachter te komen of we u een
oplossingen kunnen bieden?

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit uw mailbox naar AFAS Profit. Zodat u minder bezig hoeft te zijn met administreren. 

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)