Chat with us, powered by LiveChat

MailKoppeling

E-mails automatisch archiveren en bij de juiste collega in zijn to-do-lijst

Verdeelt en archiveert automatisch e-mails

Mailtjes komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit de (gezamenlijke) mailbox. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten.

Handmatig e-mails verwerken is verleden tijd

Mails moeten vaak snel en door de juiste persoon behandeld worden. Het kost veel tijd als je ieder mailtje naar AFAS moet versturen, weer alle velden moet invullen, en moet zorgen dat de mail in het juiste dossier en bij de verantwoordelijke collega terechtkomt. Die herhalende handelingen neemt MailKoppeling over. Dat kan met AFAS Profit, maar het is ook mogelijk met andere systemen.

Met een gestroomlijnd mailproces

Hoe een mailtje moet worden afgehandeld, richt je eenmalig eenvoudig en nauwkeurig in. Dan hoef je je mail alleen nog maar naar een mapje te slepen. MailKoppeling doet de rest. Deze oplossing zorgt ervoor dat de mailtjes aan de juiste workflows en dossiers in AFAS worden gekoppeld. Bovendien kun je de mogelijkheden van AFAS Profit gebruiken om het proces te verbeteren. Bijvoorbeeld met een analyse van de doorlooptijden in de vorm van een Profit BI-dashboard.

Eenvoudig vanuit jouw vertrouwde omgeving

Met één klik verwerkt MailKoppeling een binnengekomen mail als dossieritem in AFAS Profit. Je hebt dus direct een digitaal archief én altijd inzage in waar welke taak staat. Zo heb je een strak en inzichtelijk proces én worden vragen van je klanten, leveranciers en of collega’s sneller behandeld.

Hoe werkt het?

  • Automatisch (op de achtergrond) worden e-mailberichten in AFAS Profit gezet.
  • Uitlezen van meerdere mailboxen.
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen

Voordelen

  • Automatisch (op de achtergrond) worden e-mailberichten in AFAS Profit gezet.
  • Uitlezen van meerdere mailboxen mogelijk.
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen.
  • Direct gekoppeld aan juiste dossiertype (workflow)

Neem contact met mij op

Meer weten?

Wil je meer weten over MailKoppeling? Of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. 

Software

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

MagazijnScanner

Scanners zijn ontzettend handig als je je magazijn soepel en efficiënt wilt runnen. Artikelen scannen, inventarisatielijsten bijwerken en checken. Wel fijn als die scanners de beste software hebben. De MagazijnScanner van Forque verwerkt de artikelen die je scant direct digitaal in AFAS Profit.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)