Chat with us, powered by LiveChat

Tarieven

Forque heeft consultants met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebieden. 

Projectmanager

Een projectmanager is eindverantwoordelijk voor het gehele consultancy-implementatietraject en de tussentijdse- en eindevaluaties bij de klant. Onze projectmanagers zijn meewerkend voorman. Ze zijn actief betrokken bij het project en verantwoordelijk voor de aansturing van hun collega’s op het project. Het tarief voor een projectmanager is EUR 135,00 per uur.

Projectmanagers van Forque: Arne Bakker, Bas van Oijen, Matthijs Pool en Jacob-Jan Mannak

Senior consultant

Een senior consultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van het gemaakte inrichtingsplan te voltooien. De nadruk ligt hierbij niet alleen op pakketkennis, maar ook op business- en proceskennis. Een senior consultant heeft minimaal enkele jaren ervaring en zal in veel gevallen ook betrokken zijn bij het maken van de procesanalyse en het inrichtingsplan. Het tarief voor een senior consultant is EUR 117,50 per uur.

Senior consultants van Forque: Niels Rikkink, Jan-Joost Spanjers, Timon Pool, Monique Engbers, Maico HulstMatthijs de Haan, Dinand Rotman en Chris Bakker

Consultant

Een consultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van een inrichtingsplan te voltooien. Forque maakt onderscheid tussen ERP en HRM/Payroll consultants. Het tarief voor een consultant is EUR 99,50 per uur.

Consultants van Forque: Madelon Sprakel, Leonieke  van der MeijLaura Zendman, Tom Klein WassinkTim Scholten, Lars Kleinjan, Bartho Stip, Boudewijn Boom, Florian Groeneweg, Luke van Essen, Thomas Looijschelder, Hanneke Spoler en Marieke Landhuis. 

Support

Daarnaast is het ook mogelijk om een support-on-demand abonnement af te sluiten zodat u snel bereikbare ondersteuning heeft vanuit Forque tegen een gereduceerd consultancy tarief op afstand. Het tarief voor support consultancy bedraagt EUR 92,00 per uur.

Support van Forque: Lars Kleinjan, Leonieke van der Meij, Laura Zendman

Reiskosten

Wanneer onze consultants op uw locatie werkzaam zijn, brengen we per bezoek 1 uur in rekening als vergoeding voor reiskosten en reistijd.

Indexering tarieven

Forque voert ten aanzien van haar prijzen een markt- en prijsindexconform beleid. Forque baseert zich voor de indexering onder andere op de jaarmutatie van het consumentenprijsindexcijfer. Bij indexering sturen wij in november een bericht aan de klanten waarin het percentage wordt vermeld. De indexering gaat in vanaf de eerste factuur in het volgende kalenderjaar.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen cerlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moet worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig de AFAS software.

Neem contact met mij op

Een vraag?

Heeft u een vraag over onze tarieven? Wilt u een offerte ontvangen of vraagt u zich af wat Forque voor u kunnen betekenen? 

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Business Intelligence

Uw bedrijfsgegevens analyseert u makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen u graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)