Tarieven

Businessconsultants met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebied(en) 

Businessconsultant

Een businessconsultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van een inrichtingsplan te voltooien. Forque maakt onderscheid tussen ERP en HRM/Payroll consultants. Het tarief voor een businessconsultant is EUR 104,00 per uur.

Businessconsultants van Forque: Boudewijn Boom, Marieke Landhuis, Michelle Rodijk, Manon Wentink, Niek LentferinkFloor Schipper, Valentijn Boriglione, Desirée Eeken en Marlies Korenblek.

Senior businessconsultant

Een senior businessconsultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van het gemaakte inrichtingsplan te voltooien. De nadruk ligt hierbij niet alleen op pakketkennis, maar ook op business- en proceskennis. Een senior businessconsultant heeft minimaal enkele jaren ervaring en zal in veel gevallen ook betrokken zijn bij het maken van de procesanalyse en het inrichtingsplan. Het tarief voor een senior businessconsultant is EUR 122,00 per uur.

Senior businessconsultants van Forque: Madelon Sprakel, Timon Pool, Tom Klein Wassink, Hanneke Spoler, Maico Hulst, Bartho Stip,en Matthijs de Haan.

Projectmanager

Een projectmanager is eindverantwoordelijk voor het gehele consultancy-implementatietraject en de tussentijdse- en eindevaluaties bij de klant. Onze projectmanagers zijn meewerkend voorman. Ze zijn actief betrokken bij het project en verantwoordelijk voor de aansturing van hun collega’s op het project. Het tarief voor een projectmanager is EUR 140,00 per uur.

Projectmanagers van Forque: Niels RikkinkChris BakkerMonique Engbers, Matthijs Pool en Laura Zendman.

Support

Daarnaast is het ook mogelijk om een Support-On-Demand-abonnement af te sluiten, zodat je voor een vast bedrag per maand altijd ondersteuning hebt vanuit Forque. Supportvragen beantwoorden we natuurlijk ook zonder abonnement; we hanteren dan het reguliere tarief voor support-consultancy van EUR 104,00 per uur.

Support van Forque: Leonieke van der Meij, Laura Zendman, Sarah Koedijk en Frederik Boven.

Technisch consultant – programmeur

Een technische consultant – programmeur is erop gericht om op het gebied van procesoptimalisatie iets extra’s toe te voegen aan de mogelijkheden van AFAS eventueel met andere applicaties. Verdiept zich in de processen en daarnaast ook de vertaling naar code in de vorm van koppelingen en/of maatwerk. Het schrijven van een functioneel ontwerp en de uitvoering hiervan valt ook binnen de verantwoordelijkheid. Het tarief voor een technische consultant – programmeur is EUR 150,00 per uur.

Voor de inzet van technische consultant – programmeur werken we samen met ons zusterbedrijf datadone.

Reiskosten

Wanneer onze consultants op jouw locatie werkzaam zijn, brengen we per bezoek 1 uur in rekening als vergoeding voor reiskosten en reistijd.

Indexering tarieven

Forque voert ten aanzien van haar prijzen een markt- en prijsindexconform beleid. Forque baseert zich voor de indexering onder andere op de jaarmutatie van het consumentenprijsindexcijfer. Bij indexering sturen wij aan het einde van het jaar een bericht aan de klanten waarin het percentage wordt vermeld. De indexering gaat in vanaf de eerste factuur in het volgende kalenderjaar.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen verlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moeten worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig AFAS Software.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze tarieven? Wil je een offerte ontvangen of vraagt je je af wat Forque voor jou kan betekenen? 

Diensten

AFAS-expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS-inrichting halen. Als AFAS-experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je eenvoudig met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)