Tarieven

Bekijk hier onze expertises en de bijbehorende tarieven.

Businessconsultant

Een businessconsultant zorgt dat hij of zij de inrichting van de software aan de hand van een inrichtingsplan voltooit.

Het tarief voor een businessconsultant is € 131,25 per uur. Het dagtarief is € 1050,-.

Businessconsultants van Forque: Boudewijn Boom, Marieke Landhuis, Niek Lentferink, Rosan Koekkoek, Maike Pil, Diona Braam, Kim van Buuren, Floor Schipper, Valentijn BoriglioneBastiaan Flohr, Desirée Eeken, Trudy Hendricksen en Marlies Korenblek.

Senior businessconsultant

Een senior businessconsultant zorgt dat de inrichting van de software door het gemaakte inrichtingsplan wordt voltooid. De nadruk ligt op pakketkennis, maar ook op business- en proceskennis. Een senior businessconsultant heeft minimaal enkele jaren ervaring en zal in veel gevallen betrokken zijn bij het maken van de procesanalyse en het inrichtingsplan. 

Het tarief voor een senior businessconsultant is EUR 150,00 per uur. De rol van de senior businessconsultant en projectmanager kunnen door dezelfde persoon worden uitgevoerd. We hanteren daarom voor beide functies hetzelfde tarief. 

Senior businessconsultants van Forque: Madelon Sprakel, Tom Klein Wassink, Maico Hulst, Bartho Stip, Laura Zendman en Matthijs de Haan.

Projectmanager

Een projectmanager is eindverantwoordelijk voor het consultancy-implementatietraject en de tussentijds evaluatie en eindevaluaties bij de klant. Een projectmanager is een meewerkend voorman. Ze zijn actief betrokken bij het project en verantwoordelijk voor de aansturing van hun collega’s op het project.

Het tarief voor een projectmanagers is EUR 150,00 per uur. De rol van de senior businessconsultant en projectmanager kunnen door dezelfde persoon worden uitgevoerd. We hanteren daarom voor beide functies hetzelfde tarief.

Projectmanagers van Forque: Niels RikkinkChris BakkerMonique Engbers, Timon Pool, Michelle Rodijk, Matthijs Pool en Manon Wentink.

Support

Het is mogelijk om een Support-On-Demand-abonnement af te sluiten, zodat je voor een vast bedrag per maand altijd ondersteuning hebt vanuit Forque Base. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om vragen te stellen zonder abonnement.

We hanteren dan het reguliere tarief voor Forque Base van EUR 131,25 per uur. 

Support van Forque: Leonieke van der Meij, Sarah Koedijk en Frederik Boven.

Technisch consultant – programmeur

Een technische consultant zorgt dat er op het gebied van procesoptimalisatie iets extra’s wordt toegevoegd aan de mogelijkheden van AFAS. Hij verdiept zich in de processen en daarnaast in de vertaling naar code in de vorm van een koppelingen en/of maatwerk. Het schrijven van een functioneel ontwerp en de uitvoering hiervan valt ook binnen zijn verantwoordelijkheid.

Het tarief voor een technische consultant EUR 150,00 per uur. Hiervoor werken we samen met ons zusterbedrijf datadone

Reiskosten

Zijn onze (senior) businessconsultants of projectmanagers werkzaam op jouw locatie? Dan brengen we 1 uur in rekening als vergoeding voor reiskosten. 

Indexering tarieven

Forque voert ten aanzien van haar prijzen een markt- en prijsindexconform beleid. Forque baseert zich voor de indexering o.a. op de jaarmutatie van het consumentenprijsindexcijfer. Bij indexering sturen we aan het einde van het jaar een bericht aan de klanten waarin het percentage wordt vermeld. Deze indexering gaat in vanaf de eerste factuur in het volgende kalenderjaar.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen verlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moeten worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig AFAS Software.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze tarieven? Wil je een offerte ontvangen of vraagt je je af wat Forque voor jou kan betekenen? 

Diensten

AFAS-expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS-inrichting halen. Als AFAS-experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je eenvoudig met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)