Chat with us, powered by LiveChat

Tarieven

Businessconsultants met ieder hun eigen expertise en aandachtsgebied(en) 

Projectmanager

Een projectmanager is eindverantwoordelijk voor het gehele consultancy-implementatietraject en de tussentijdse- en eindevaluaties bij de klant. Onze projectmanagers zijn meewerkend voorman. Ze zijn actief betrokken bij het project en verantwoordelijk voor de aansturing van hun collega’s op het project. Het tarief voor een projectmanager is EUR 138,00 per uur.

Projectmanagers van Forque: Niels RikkinkChris BakkerMonique Engbers, Arne BakkerMatthijs Pool, Herbert te Lintelo, Jacob-Jan Mannak en Dymphia Roeterdink-Kiens.

Senior businessconsultant

Een senior businessconsultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van het gemaakte inrichtingsplan te voltooien. De nadruk ligt hierbij niet alleen op pakketkennis, maar ook op business- en proceskennis. Een senior businessconsultant heeft minimaal enkele jaren ervaring en zal in veel gevallen ook betrokken zijn bij het maken van de procesanalyse en het inrichtingsplan. Het tarief voor een senior businessconsultant is EUR 120,00 per uur.

Senior businessconsultants van Forque: Jan-Joost Spanjers, Madelon Sprakel,Timon PoolMaico Hulst, Dinand Rotman en Matthijs de Haan.

Businessconsultant

Een businessconsultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van een inrichtingsplan te voltooien. Forque maakt onderscheid tussen ERP en HRM/Payroll consultants. Het tarief voor een businessconsultant is EUR 102,00 per uur.

Businessconsultants van Forque: Leonieke  van der MeijLaura Zendman, Tom Klein Wassink, Lars Kleinjan, Bartho Stip, Boudewijn Boom, Florian Groeneweg, Hanneke Spoler, Marieke Landhuis, Michelle Rodijk, Manon Wentink, Niek Lentferink, Floor Schipper en Remco Edelenbos.

Support

Daarnaast is het ook mogelijk om een support-on-demand abonnement af te sluiten zodat je snel bereikbare ondersteuning hebt vanuit Forque tegen een gereduceerd consultancy tarief op afstand. Het tarief voor support consultancy bedraagt EUR 94,00 per uur.

Support van Forque: Leonieke van der Meij, Laura Zendman en Tim Smit

Reiskosten

Wanneer onze consultants op jouw locatie werkzaam zijn, brengen we per bezoek 1 uur in rekening als vergoeding voor reiskosten en reistijd.

Indexering tarieven

Forque voert ten aanzien van haar prijzen een markt- en prijsindexconform beleid. Forque baseert zich voor de indexering onder andere op de jaarmutatie van het consumentenprijsindexcijfer. Bij indexering sturen wij aan het einde van het jaar een bericht aan de klanten waarin het percentage wordt vermeld. De indexering gaat in vanaf de eerste factuur in het volgende kalenderjaar.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen cerlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moet worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig de AFAS software.

Een vraag?

Heb je een vraag over onze tarieven? Wil je een offerte ontvangen of vraagt je je af wat Forque voor jou kan betekenen? 

Diensten

AFAS Expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)