TijdRegistratieTimeKeeper

Tijdregistratie en urenverwerking

 

Nut van digitale urenregistratie

Het nut van digitale tijdregistratie bewijst zich snel. Wanneer je niet weet waar medewerkers uren aan besteden, is het gissen wat een project of opdracht daadwerkelijk heeft gekost. Of is iedereen nog druk met urenbriefjes die later worden ingevoerd. Dat kost tijd en geld. Er zijn veel tijdregistratiesystemen die dit probleem oplossen maar tegelijkertijd ook een nieuw probleem introduceren: Een extra softwarepakket om te onderhouden en extra gegevens invoeren zoals roosters en verlof/verzuimregistratie. Kortom dubbele invoer die fouten in de hand werkt en tijd kost.

Transparantie en inzicht

Wij vinden dat tijdregistratie naadloos zou moeten integreren met uw bestaande software. Alle gegevens maar één keer invoeren in uw bestaande pakket, zoals u al gewend bent. Dat zorgt voor transparantie, inzicht en tijdbesparing.

Klantcase

Lenie Scholte-Aalbes, Human Resource Manager van Multinal Group: “Onze ervaring met TimeKeeper is zeer positief. Ik kan het een ieder aanraden die op een eenvoudige manier de urenregistratie wil bijhouden. Hij doet wat ie moet doen, dat is gewoon fijn. Lees meer…

Video

Factsheet

Voordelen

  • AFAS Software benutten
  • Online
  • Eenvoudig in gebruik

Tijdregistratie- en urenverwerkingssysteem

TimeKeeper is een modulair tijdregistratie- en urenverwerkingssysteem dat werkt als uitbreiding op uw bestaande (ERP-)pakket. Deze app heeft de functionaliteit die in AFAS Software niet wordt aangeboden zoals klokterminals, overzichtelijk uren accorderen, urenverwerking op basis van CAO-regels en het makkelijk registreren van gewerkte tijd op projecten of orders. Volledig online en beheerd vanuit uw eigen ERP-pakket. TimeKeeper doet dus nooit meer dan nodig is.

In- en uitklokken

TimeKeeper leest alle relevante gegevens uit uw database. Uw medewerkers klokken in en uit. Leidinggevenden accorderen of corrigeren de uren. Op basis van de ingestelde parameters voor roosterverwerking, pauzetijdenverwerking en CAO worden de uren verwerkt. Na akkoord worden de verwerkte uren, op de achtergrond, automatisch naar uw ERP-pakket gestuurd voor bijvoorbeeld facturatie, projectkosten en payroll. Zo zorgt TimeKeeper voor eenvoudige en snelle urenregistratie.

Hoe werkt het?

  1. Scan de medewerkers naam.
  2. Klik op start.
  3. Verricht het werk.
  4. Klik op stop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een demo van TimeKeeper of heeft u vragen? Neem dan contact op
met Arne Bakker.

Abonnement

Een vast bedrag per maand en eenmalig een bedrag voor de inrichting.

Arne Bakker

Arne Bakker

Projectmanager

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: info@forque.nl