TijdRegistratieTimeKeeper

Tijdregistratie en urenverwerking

 

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper u bij. U weet precies welke uren waaraan besteed worden. En u weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Geen gehannes met urenbriefjes

Als u niet weet waar medewerkers hun uren aan besteden en hoeveel ze hebben gewerkt, weet u ook niet wat een project of opdracht heeft gekost. Daar zijn veel oplossingen voor, maar die brengen vaak ook hun eigen problemen met zich mee. Gehannes met urenbriefjes, die handmatig ingevoerd moeten worden. Of een extra softwarepakket – dat ook onderhouden moet worden. En zelfs als dat goed gaat, zit u nog met dubbele invoer.

Klantcase

Lenie Scholte-Aalbes, Human Resource Manager van Multinal Group: “Onze ervaring met TimeKeeper is zeer positief. Ik kan het een ieder aanraden die op een eenvoudige manier de urenregistratie wil bijhouden. Hij doet wat ie moet doen, dat is gewoon fijn. Lees meer…

Video

Naadloze integratie met AFAS

Met TimeKeeper voert u alle gegevens over producten, medewerkers en werkuren één keer in. Gewoon, in AFAS, zoals u al gewend bent. TimeKeeper regelt de rest. Met klokterminals, overzichtelijke accordering, urenverwerking op basis van cao-regels en eenvoudige registratie van gewerkte tijd op projecten of orders. Volledig online en beheerd vanuit AFAS.

Een kind de was kan doen

TimeKeeper leest alle relevante gegevens uit uw database. Uw medewerkers klokken in en uit. En leidinggevenden accorderen of corrigeren de uren. Vervolgens verwerkt TimeKeeper de uren, en houdt daarbij rekening met uw roosterverwerking, de pauzetijden, eventuele toeslagen en de cao. De verwerkte uren gaan automatisch naar uw ERP-pakket, zodat u ze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld facturatie, projectkosten of payroll. Simpel en snel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een demo van TimeKeeper of heeft u vragen? Neem dan contact op
met Arne Bakker.

Factsheet

Hoe werkt het?

  1. Scan de medewerkers naam
  2. Klik op start
  3. Verricht het werk
  4. Klik op stop
Arne Bakker

Arne Bakker

Projectmanager

T: +31 (0)85- 27 33 490
E: info@forque.nl

Voordelen

  • AFAS Software benutten
  • Online
  • Eenvoudig in gebruik

Abonnement

Een vast bedrag per maand en eenmalig een bedrag voor de inrichting.