TimeKeeper

Tijdregistratie en urenverwerking

 

Urenregistratie

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Geen gehannes met urenbriefjes

Als je niet weet waar medewerkers hun uren aan besteden en hoeveel ze hebben gewerkt, weet je ook niet wat een project of opdracht heeft gekost. Daar zijn veel oplossingen voor, maar die brengen vaak ook hun eigen problemen met zich mee. Gehannes met urenbriefjes, die handmatig ingevoerd moeten worden. Of een extra softwarepakket – dat ook onderhouden moet worden. En zelfs als dat goed gaat, zit je nog met dubbele invoer.

Naadloze integratie met AFAS

Met TimeKeeper voer je alle gegevens over producten, medewerkers en werkuren één keer in. Gewoon, in AFAS, zoals je al gewend bent. TimeKeeper regelt de rest. Met klokterminals, overzichtelijke accordering, urenverwerking op basis van cao-regels en eenvoudige registratie van gewerkte tijd op projecten of orders. Volledig online en beheerd vanuit AFAS.

Een kind de was kan doen

TimeKeeper leest alle relevante gegevens uit je database. Je medewerkers klokken in en uit en leidinggevenden accorderen of corrigeren de uren. Vervolgens verwerkt TimeKeeper de uren, en houdt daarbij rekening met jouw roosterverwerking, pauzetijden, eventuele toeslagen en de cao. De verwerkte uren gaan automatisch naar je ERP-pakket, zodat je ze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld facturatie, projectkosten of payroll. Simpel en snel. 

Voordelen

  • AFAS Software optimaal benutten
  • Online applicatie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Splitsing volgens CAO voor payroll
  • Te bedienen met druppel, scanners of handmatig

Neem contact met mij op

Meer weten?

Wil je meer weten over TimeKeeper? Wil je een demo? Of wil je meer weten over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. 

Koppelingen

BatenManager

Geautomatiseerd subsidie verwerken. Het is nauwkeurig, tijdrovend werk: subsidies verwerken. Tegelijkertijd is het wél een belangrijk proces voor veel onderwijsinstellingen. Samen met controllers uit de onderwijsbranche ontwikkelde Forque daarom de BatenManager. 

Lees verder →

MagazijnScanner

Scanners zijn ontzettend handig als je je magazijn soepel en efficiënt wil runnen. Artikelen scannen, inventarisatielijsten bijwerken en checken. Wel fijn als die scanners de beste software hebben. De MagazijnScanner van Forque verwerkt de artikelen die je scant direct digitaal in AFAS Profit.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)