vPlan

vPlan helpt organisaties beter te plannen. Dit doen zij door middel van een eigen ontwikkelde software. Deze software helpt je om op een flexibele en visuele manier werk te plannen. Organisaties krijgen met vPlan meer grip op de planning. Hierdoor kunnen betere keuzes worden gemaakt, waardoor er tevens meer tijd wordt bespaard.

vPlan en Forque

vplan logo

Forque is partner van vPlan, omdat wij geloven dat de oplossing van vPlan bijdraagt aan het optimaliseren van de planning en het efficiënter inzetten van haar resources. Door het inzetten van vPlan krijgen organisaties meer inzicht en grip op haar planning. Keuzes kunnen hierdoor eenvoudiger en weloverwogen worden gemaakt.

De standaard koppeling tussen vPlan en AFAS Profit zorgt voor laagdrempeligheid en het plug and play principe, wat goed bij Forque past. Ook het koppelmechanisme spreekt ons aan, waardoor wij onze klok, Timekeeper, kunnen integreren met de oplossing van vPlan. Door zowel kennis van vPlan als AFAS Profit kunnen wij de klant het juiste advies geven!

Oplossing

De vPlan tool zorgt ervoor dat:

  • Organisaties hun werk simpel en snel kunnen plannen
  • Organisaties hun processen flexibel in kunnen richten
  • Inzicht wordt verkregen in de capaciteit van de resources
  • Knelpunten in één oogopslag zichtbaar zijn
  • Organisaties een continue controle op hun planning hebben
  • Niet alleen de planner, maar de hele organisatie inzicht kan hebben in de planning
  • Gegevens automatisch gekoppeld worden tussen AFAS Profit en vPlan

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over hoe u de processen in uw organisatie kunt optimaliseren? Neem gerust contact met ons op via T: +31(0)85 – 27 33 490 of E:info@forque.nl.

Noël Pepermans

Noël Pepermans

Salesmanager

T: +31 (0)6-  34 73 75 42
E: n.pepermans@forque.nl