Partner Mavim organiseert van 20 t/m 24 november ‘De Week van Transformatie!’ Een week waarbij Mavim u aan de hand van diverse praktijksessies, workshops, webinars en klantinterviews laat zien hoe je via één platform je doelstellingen kunt realiseren en daadwerkelijk successen kunt behalen. Verspreid over 5 dagen worden 6 thema’s behandeld.

Bekijk hier de verschillende thema’s

Webinar AFAS Implementation Accelerator

Woensdag 22 november staat in het teken van het thema Applicatie Implementation Management. Forque verzorgt samen met Mavim deze het webinar AFAS Implementation Accelerator. Een best practice aanpak de kans op een succesvolle implementatie, inrichting of optimalisatie van AFAS vergroot. Geef je hier op voor het webinar ‘Hoe optimaliseer ik AFAS Software in mijn organisatie?’

Het thema AIM in relatie tot transformatie

Implementaties van ERP-systemen of andere bedrijfskritische applicaties zijn voor iedere organisatie een grote uitdaging. Deze projecten worden doorgaans niet binnen de overeengekomen tijd en budget afgerond en de beoogde resultaten wijken te vaak af van de oorspronkelijke projectdoelstellingen. De “fit” tussen de functionaliteit van het pakket, de mens en de bedrijfsprocessen, die door het pakket ondersteund moeten gaan worden, vormen een belangrijke succesfactor voor dergelijke implementaties.

Mavim ondersteunt een systematische aanpak voor het definiëren, analyseren, verbeteren en communiceren van bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Het Mavim platform biedt een optimale omgeving voor teams om ERP-bedrijfsprocessen en -eisen vast te leggen, te delen en te valideren en daarmee een bedrijfsblauwdruk voor ERP implementaties te genereren.

De Week van Transformatie: Webinar AFAS Implementation Accelerator