WhiteVision

WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger te werken door inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Meer dan 700 organisaties gebruiken de oplossing om inkoopfacturen automatisch in te lezen in een groot aantal administratieve systemen. De oplossingen van WhiteVision zijn laagdrempelig en leveren snel voordeel op.

Partner

Forque is partner van WhiteVision omdat wij geloven dat een snellere en makkelijkere documentenverwerking, zoals inkoopfacturen, zorgt voor een efficiëntere inrichting van werkprocessen. De oplossingen van WhiteVision sluiten naadloos aan op de producten die wij organisaties bieden.

Ook zien we dat de samenwerking in projecten bij klanten naadloos aansluit bij de behoeften. We vullen elkaar aan op het gebied van aanvullende modules en hebben elkaar op bepaalde vlakken ook echt nodig.

Oplossingen

WhiteVision biedt onder andere oplossingen op het gebied van:

  • Inkoopfactuurverwerking
  • Tekstherkenning (OCR)
  • Workflow

Waarom gebruiken?

Het verwerken van inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, kan eenvoudiger en efficiënter. Met de WhiteVision oplossing maak je de boeking snel en eenvoudig compleet. Hierdoor is overtypen echt niet meer nodig. In combinatie met de volledig geïntegreerde pdf-viewer zorgen de handige grafische functies ervoor dat je factuur snel wordt geboekt. Daarnaast kun je ontbrekende gegevens trainen, de btw automatisch verdelen en je eigen velden trainen.

De voordelen:

  • Nóg sneller boeken
  • Pdf-bijlage wordt altijd gekoppeld aan de boeking
  • Facturen worden automatisch uitgelezen uit e-mails
  • Hoge herkenning door SMART-OCR

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via T:+31(0)85- 27 33 490 of E: info@forque.nl

Noël Pepermans

Noël Pepermans

Salesmanager

T: +31(0)6- 34 73 75 42
E:n.pepermans@forque.nl